RSS
archiv revue
Recenze: Když myši vylezou ze svých skrýší
Pod jevištěm starého divadla žije dvacet malých myšek. Všechny myšky milují svého učitele, moudrého myšáka Šedivku. Ten jim vypráví zajímavé příběhy z historie a jednoho dne se jim rozhodne poodhalit velké tajemství. Tajemství toho, jak to bylo ve skutečnosti s hrdiny, které známe ze starých českých pověstí.
Velikonoce jsou za dveřmi
Malování vajíček, pečení beránků a spousta dalších činností spojených s Velikonocemi nás čeká už za chvíli. Mějte vše včas připraveno!
Recenze: Mukl
Začínající 50. léta minulého století a Československo ve stále silnějším a drtivějším sevření komunistického režimu. Jak zvládne nevinný mladý muž kruté a sadistické výslechové metody StB? Jak projít peklem a přitom přežít a zůstat člověkem? Nezáleží na vaší nevině, protože „strana“ už o vaší vině rozhodla …
Než jsem zemřela – temný a děsivý příběh
Strhující mysteriózní thriller z prostředí anglického národního parku plného močálů a pochmurné atmosféry. Už jen samo prostředí nahání strach a co teprve, až proniknete do děje a nebudete chtít přestat číst…
O nové knize Lindy Greenové Poslední slova
Linda Greenová své knihy píše doma v Británii, u nás jí vyšel už třetí román Poslední slova. Píše ženské romány se silnými tématy, které dokáže perfektně vykreslit díky své předchozí kariéře novinářky. Přečtěte si o její nové knize, o inspiraci a práci v době koronavirové.
Recenze: První dotek
Systém ovlivňuje každého z nás. Na někoho působí méně, na někoho více, ale jeho vliv se dotýká naprosto každého. Jak se s tím vyrovnat, jak zabránit, aby nám Systém odebíral naši vnitřní sílu i energii a jak v tom všem správně vychovávat děti? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte v knize První dotek, kterou vydalo nakladatelství Eminent roku 2020.
Spát v moři hvězd + 100 KNIHCENTŮ navíc
Spát v moři hvězd je epická sci-fi a první díl nové série Christophera Paoliniho, kterého známe především jako autora Odkazu dračích jezdců.
Soutěž o 2 výtisky knihy Znám tvou minulost
Patříte mezi milovníky thrillerů? Právě soutěžíme o nejnovější knihu od bestsellerové autorky J. D. Robb (Nora Roberts) Znám tvou minulost.
Prémiový obsah
číst více
Sandra Pogodová: Některé historky jsou tak šílené, že by je snad mysl člověka ani nebyla schopná vyprodukovat
Po velmi úspěšné povídkové knize Hoď se do pogody, kterou napsala Sandra Pogodová se svým „tatou“, vychází druhý díl. I když jsme se snažili na autorce vyloudit alespoň jednu historku z nové knihy Buď v pogodě, byla neoblomná a nic neprozradila. Holt si všechny příběhy budeme muset vychutnat až při čtení knihy.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - BŘEZEN 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!