RSS
archiv revue
Pojďme se bavit s Tlapkovou patrolou – 2. část
Ryder a jeho parta tlapek jsou vždycky ve střehu, aby mohli okamžitě běžet do akce. Vyrazte společně s touto partičkou štěňat za dalším dobrodružstvím.
Franck Thilliez: V Pandemii jsem vymyslel takřka identický scénář s rozšířením covidu
Francouzský spisovatel Franck Thilliez jistě před lety netušil, že do své knihy vkládá scénář, který je až mrazivě podobný s dnešní realitou. Šest let poté, co tento román vyšel ve Francii, se opět vrátil na scénu a dostal se do popředí zájmu.
Právě letí mezi dětmi
Copak ty ještě nemáš své kouzelné omalovánky? K vybarvení dětem stačí pouze štětec a pár kapek vody. Poté, co mokrým štětcem rozetřou barevné stopy, získají krásně barevné ilustrace! Tví pohádkoví kamarádi rázem ožijí barvami!
Recenze: Doba temna
Milujete čtení o současných hvězdách internetu? Byli jste někdy na představení stand-up comedy? Jestli ano, právě vám je určena životopisná publikace autorky Adély Elbel.
Romantické útěky - bestsellerová série Julie Caplinové
Nechte se omámit kouzlem malé tokijské čajovny uprostřed starobylých chrámů a rozkvetlých sakur.
Recenze: Útěk ze Sobiboru
Osmadvacet přeživších, kteří prošli branou továrny na smrt, z níž nebylo návratu. Navzdory všemu se vrátili do života. Postavili před nás obraz nebývalého utrpení, smrti a také vzpoury, která je zachránila.
DOčteNO - Pojídačka hříchů
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Udělejte radost sobě i jiným a kupte si rozverné ponožky
10 Kč z každého páru pošleme DownSyndrom CZ.
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2021
Březen kdysi býval měsícem knihy, nyní je měsícem čtenářů. Ať už se označuje tak či onak, vždy jde o čtení knih. My vám nejen v březnu, ale pravidelně každý měsíc přinášíme tipy na čtení pro děti a mládež. Pojďme se tedy podívat, které zajímavé knihy pro tuto věkovou skupinu čtenářů vycházejí právě ve třetím měsíci tohoto roku.
Recenze: Poslední slova
Poslední přání umírajících by se měla beze zbytku splnit. Jenomže co když si umírající přeje, abyste se postarali o jeho děti? O děti pohřbené na zahradě? Při čtení budete s emocemi jako na houpačce a v jistém okamžiku si uvědomíte, že příběh nastavil zrcadlo nejen hlavní hrdince, ale i vám.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!