Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Justina a Petr Danišovi: „Svobodná hra na sebe bere spoustu podob."
Kniha Svobodná hra manželů Danišových, kterou vydalo nakladatelství Smart Press, je v současné době izolace, omezení kroužků a společenských aktivit velmi aktuální a jistě vnese do každé domácnosti, do mateřských škol, ale později i do oddílů, kroužků i táborů mnoho podpory a rad.
Inkoust – tohle tetování znamená smrt
Skvělý thriller, který navazuje na knihu Tatérka, ale bez problémů ho můžete číst jako samostatný příběh.
Domácí relax s klubkem a nití
Ruční práce a tvoření všeho druhu zažívají hotovou renesanci. Znovu si začínáme vážit vlastnoručně vyrobených věcí, které mohou být stejně ozdobné, jako praktické. Pojďte s námi opět propadnout kouzlu háčkování a šití.
Alena Mornštajnová: „Myšlenku na knihu Listopád jsem v sobě nosila dlouho.“
Alena Mornštajnová napsala strhující a jímavý příběh, který se v naší zemi naštěstí nestal. V různých podobách se však dodnes odehrává v řadě míst na světě.
Američtí bohové 3 – strach z neznáma i poslední bitva
Je tu poslední díl komiksové série Američtí bohové a začíná přesně v momentě, kdy předchozí díl skončil. Válka je na spadnutí, je vůbec možné, aby jí zabránil pouhý smrtelník?
Kreslením procvičujeme ruku a podněcujeme dětskou fantazii
Taky jste v dětství milovali kreslení? Nenechali jste žádný papír čistý? Dnešní děti mají více možností. Věděli jste třeba o pastelkách do vany? 😮
DOčteNO - Údolí
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Linda Greenová odhaluje pohřbenou rodinnou historii
Každá zahrada má svůj příběh. Tenhle je ale příliš děsivý na poklidný anglický venkov. Autorka úspěšných psychologických knih napsala nový podmanivý román o zranění na duši, křivdě a zoufalství. Stačí jediná věta, aby se minulost obrátila v přítomnost a odkryla stará tajemství.
Soutěž o společenské hry: Draftosaurus a Spiknutí
Máte rádi moderní společenské hry? Zkuste své štěstí v soutěži a vyhrajte jednu z novinek od vydavatelství REXhry.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!