RSS
archiv revue
Recenze: Odstřelovačky z II. světové války
V roce 1942 zemřelo na východní frontě několik milionů sovětských vojáků. Rudá armáda přišla s nápadem využít v bojích i mladé ženy. Během jednoho roku jich naverbovala téměř milion. Ačkoliv velitelé tvrdili, že ženy šly válčit dobrovolně, v mnoha případech byl opak pravdou.
Recenze: Lov na SS
Je přesně 7. května 1945 a nacistický náčelník štábu, generál Alfred Jodl, připojuje svůj podpis na oficiální vyhlášení o kapitulaci německé armády. Berlín padl, Hitler si vpálil kulku do hlavy, osobní strážce jeho tělo polil benzínem a zapálil jej.
Recenze: Sladká pomsta
Viktor byl odmalička (s prominutím) pěkný hajzlík. Když se rozhodl, že přijde k penězům, nedokázalo ho nic zastavit. Ani zákony, a už vůbec ne morálka. A tak není divu, že naštval hned několik lidí. Lidí, kteří se mu rozhodli pomstít tak, že na to do smrti nezapomene.
Co by měli umět předškoláci?
Než se dítě vypraví k zápisu do první třídy, mělo by už něco umět. Které dovednosti by měl takový předškolák zvládnout?
Recenze: Voňavá lékárna - Ve vzduchu se vznáší tajemství
Dospívající Lucie se nedávno přestěhovala do staré vily. Během průzkumných výprav po domě objeví se svým mladším bráškou jednu velmi podivnou místnost plnou lahviček parfému. K čemu slouží a kdo je sem dal? Lucie se rozhodne přijít všem záhadám na kloub. Jenže si neuvědomuje, že to může být nebezpečné.
Recenze: Volání hvězd
První světová válka a epidemie španělské chřipky pustoší svět a dublinská nemocnice praská ve švech. Nemocní lidé neberou konce a děti se rodí v těch nejbídnějších podmínkách. Jak si mladá porodní sestra poradí s péčí o nemocné rodičky? Jak uvěří v naději v čase temna, kolik lidských životů jí zhasne v náručí a kolik jich naopak zachrání?
To jsou KNIHCENTRÁCI, pojďte se seznámit ...
Představujeme vám novou rodinu Knihcentráků, která vás bude provázet celým rokem 2021 i těmi následujícími. Naše rodina tráví čas na výletech v přírodě, jezdí na kole a objevuje krásy České republiky. Nebrání se ani společné dovolené u moře, kde si všichni odpočinou s knihou v ruce.
Soutěž o 2 výtisky knihy Jógou proti bolestem
Netradiční a zcela nový pohled na bolesti pohybového aparátu, než jaký se učí ve většině jógových lekcí přináší kniha Jógou proti bolestem. Pojďte si o 2 tyto publikace zasoutěžit!
Prémiový obsah
číst více
43. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Žebříček TOP knih za měsíc únor
Blíží se jaro, a to je vidět na vašich objednávkách. Mrkněte se na ty nejprodávanější knihy za únor a objednejte si některou, dokud ještě jsou.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.