RSS
archiv revue
Recenze: Čas riskovat všechno
Druhá světová válka má mnoho neohrožených hrdinů, kteří si zaslouží náš neskrývaný obdiv a úctu. Prvotina anglické spisovatelky a redaktorky Clodagh Finnové s názvem „Čas riskovat všechno“ je emotivní sondou životního příběhu jedné z největších hrdinek, která riskovala svůj vlastní život hned ve dvou válkách.
Velikonoční čtení a zábava s dětmi
Přemýšlíte, co si přečíst s dětmi na Velikonoce? Nebo čím je na chvilku zabavit? Rádi vás inspirujeme.
Recenze: Helenčino pečení - Velikonoční mámení
Je sice pravda, že letos na Velikonoce k nám opět moc návštěv nezavítá, ale proč si jarní svátky nezpestřit jen sami pro sebe něčím slavnostním? Kuchařské knihy ze série Čtvero ročních období jsou pro vás důležitým pomocníkem a základem, pokud chcete sázku na jistotu.
Oživte velikonoční zvyky
Pro mnoho rodin se staly Velikonoce dobou, kdy mohou vyrazit na kratší dovolenou. Současná situace tomu nepřeje. Většina z nás zůstane doma, a tak je čas na to oprášit velikonoční zvyky.
Jaký je Váš rok?
Zavzpomínejte na rok, kdy jste se narodili, nebo který vám utkvěl v paměti.
Soutěž o 3 dětské dvojjazyčné knihy
Soutěžíme o 3 krásné dvojjazyčné knihy pro děti: Heidi, děvčátko z hor, Petr Pan a Alenka v říši divů.
Prémiový obsah
číst více
44. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Dilema – pravda je může oba zničit
Thriller nebo psychologický román? Tak trochu obojí. B. A. Paris přesně ví, jak si udržet pozornost čtenáře, a i když se tento příběh od předchozích trochu liší, je to skvělé počtení.
Recenze: Ikabog
Bylo jednou jedno království jménem Přehršlánie a v něm se všichni lidé měli nadmíru dobře. Všeho měli dostatek, jídla a pití a zlata, nikdo si na nic nemohl nikdy stěžovat. Vládl zde král Norbert, který si ze všeho nejvíc přál být statečný tak, jak se viděl v očích svých dvou rádců Flusbrocka a Kydliána. Jenže přání je někdy otcem myšlenky…A tak se objevila příšera, proti které bylo nutné bojovat a ukázat tak lidem, že i ti nejobyčejnější podrazáci si mohou žít stejně, jako lidé, co to se zemí myslí dobře.
Zapomeň na mě – psychologický thriller, který vás dostane!
Jsou knihy, které si přečtete a nic zvláštního necítíte. No, a pak jsou knihy, o kterých musíte přemýšlet a které ve vás zůstanou. Přesně takový je i thriller Zapomeň na mě.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!