RSS
archiv revue
Katja Brandisová: Do zvířat se dokážu vcítit
Woodwalkeři jsou bytosti, které umí žít ve dvou podobách – v lidské i zvířecí. Carag je jedním z nich. Narodil se jako puma, ale rozhodl se žít v lidském světě. Dokud ale nenarazí na střední školu Lízy Clearwaterové pro speciální děti, netuší, jak velké dobrodružství na něj ještě čeká.
Beseda: Klára Mandausová - Holky s voctem
Začátkem února byla hostem Domu knihy novinářka a spisovatelka Klára Mandausová. Na besedě představila svou novou knihu Holky s voctem, která je o tom, že nám život občas přehodí směrovku. Místo zářivé žluté jdeme chvíli po temně modré nebo rychlé zelené, abychom pokračovali po vášnivé červené. A pak zjistili, že jsou značky v nedohlednu a v ruce držíme štětec.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Freddie Mercury
Kupte si rozsáhlou biografii o zesnulém zpěvákovi kapely Queen a získáte navíc 100 KNIHCENTŮ. Platí pro všechny členy věrnostního programu.
UKONČENO - K nákupu knih nad 300 Kč hydratační balzám zdarma
Kupte si pár knižních hitů, uplatněte slevový kód a získejte hydratační balzám na rty 3 v 1 zdarma. Pozor, máme omezené množství.
Recenze: Proti proudu řeky
Zima v roce 1369 byla příšerná i bez toho, že v okolí Karlova hrádku došlo k několika nevysvětlitelným úmrtím. Něco vypadalo jako nešťastné nehody a oběťmi byli muži i ženy. Místní cítí, že kolem obchází zlo, a všichni se ptají, nakolik záhadná úmrtí souvisí s tajemným mužem v černém.
Recenze: Přichází čas pomsty
Na podzim minulého roku vyšel nový detektivní román Veroniky Černucké s názvem Přichází čas pomsty. Hlavní hrdinkou je opět vyšetřovatelka Tara, která je pěkná, vtipná, extrémně inteligentní a nechutné bohatá. A také je vnučkou mafiána.
Soutěž o knihy pro prarodiče
Milé babičky a dědečkové, chcete svým dětem a vnoučatům vyprávět svůj životní příběh, jaké to "tenkrát" bylo? Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte krásnou knihu, do které to budete moct vše napsat...
Českému Bestselleru vládnou životní příběhy
Osudy talentovaných osobností jsou v knižní podobě zárukou velké čtenářské oblíbenosti. Určitě s námi ale budete souhlasit, že stojí za to sepsat i každodenní humorné zážitky, které dokážou jako oddechové čtení zvednout náladu. V nominaci Českého Bestselleru najdete napříč kategoriemi obě varianty. Mrkněte na ně.
Recenze: Koncert bez básníka
České vydání románu u nás málo přeloženého německého spisovatele Klause Modicka z roku 2016 láká čtenáře na knižních deskách vysázeným podtitulem „Román o tom, jak básník Rilke zmizel z nejslavnějšího obrazu německé secese.“
Recenze: Manželka
Na první pohled dokonalé manželství. Krásný dům, poslední model komfortního automobilu, dospívající syn, spokojená manželka, úspěšný manžel. Na pohled druhý ale manželství plné lží, tajemství a nepředvídatelných rozhodnutí…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!