RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Všechny krásné lži
Pojďte si zasoutěžit o znepokojivý příběh s temnými postavami, které překračují veškeré hranice, a přitom bez úhony žijí ve svém světě. Vyhrajte knihu Všechny krásné lži, která čeká na 3 z vás.
Recenze: Velká kniha komiksů
Český komiks má bezpochyby bohatou tradici, kterou nezadusila ani dlouhá léta komunistického režimu. Ostatně stačí zmínit jména jako Václav Šorel, Vlastislav Toman, Gustav Krum, či všemi opěvovaný Kája Saudek. Jedno jméno však přeci jen zůstává poněkud, a rozhodně neprávem, stranou. Je jím Miloš Novák, který by letos oslavil 110 narozeniny. A právě u této příležitosti připravilo nakladatelství Plus Velkou knihu komiksů, která dopodrobna mapuje Novákovu tvorbu.
UKONČENO - Slavíme Valentýna - Sleva 100 Kč při nákupu nad 800 Kč
Členové věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ zbystřete! Máme pro Vás super dárek na Valentýna. V odměnách na vás čeká sleva 100 Kč, která platí při nákupu nad 800 Kč.
Beseda: Kamil Rodan - Život s korunou
Předposlední lednový den zavítal do Ostravy historik a spisovatel Kamil Rodan. Hostům besedy představil v Domě knihy volné pokračování Ženy s korunou.
Recenze: 25 tajemství Prahy
Město, jehož sláva se dotýká hvězd, dodnes skrývá spoustu tajemství... Je chvályhodné, že vycházejí takovéto nádherné knihy o půvabech stověžaté krasavice, odkrývající před užaslým čtenářem další a další tajuplná místa, magická zákoutí, zapadlé uličky a romantickými pověstmi opředené domy, o nichž dosud neměl sebemenší tušení.
Příběhy pro holky, které se nebojí být výjimečné
Padesát inspirativních příběhů odvahy, tvůrčí síly a vytrvalosti přináší kniha Příběhy pro holky, které se nebojí být výjimečné. Ženy a dívky, o nichž se tu píše, se nebály vykročit ze svého stínu, být průkopnicemi v činnostech, jež dosud vykonávali jen muži. Nebály se stanout v čele své země nebo vést hnutí, které dokázalo pohnout dějinami.
Beseda: Filip Koleják - Zlomené křídlo
V Domě knihy se konala beseda a autogramiáda ostravského rodáka a spisovatele Filipa Kolejáka, který se zabývá mezilidskými vztahy, psychologií a dětmi. Představil hostům svou novou knihu Zlomené křídlo.
Recenze: Všechny krásné lži
Harry Ackerson se chystá na promoci, ale místo ní musí jet na pohřeb svého otce. Kolem jeho smrti je řada nejasností a Harry brzy zjišťuje, že jeho nejbližší skrývali temná tajemství. Co všechno skrývá jeho nevlastní matka Alice? Může jí věřit? A nakolik nás ovlivňuje naše minulost?
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Květy slunce
Pro všechny členy věrnostního programu máme další várku KNIHCENTŮ navíc. Rupi Kaur je autorka bestselleru Milk and honey. Nyní přichází se svou dlouho očekávanou druhou sbírkou poezie. Nyní za nákup této knihy získáte 100 KNIHCENTŮ navíc.
Recenze: Noc, kdy zmizela Bea Nesbitová
V říjnu vyšla v nakladatelství Metafora prvotina americké autorky Joanny Schaffhausenové s názvem Noc, kdy zmizela Bea Nesbitová. Autorce se mistrně povedlo poutavým stylem a napínavým příběhem přikovat čtenáře ke čtení. A tak by to taky mělo být!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!