RSS
archiv revue
Knižní novinky - únor 2019
Únor má pro vás tradičně náruč plnou sněhu, promrzlou zem, náledí a teploty pod bodem mrazu. Kdo čekal, že už přichází jaro, ten se spletl. Ale protože v zimě se nejlíp čte někde v teple za pecí, jsme tady my s vánicí únorových knižních novinek.
Beseda: Johana Hovorková a Pavel Šafr - Obrana před Babišem
Český novinář a komentátor Pavel Šafr a editorka deníku Forum 24 Johana Hovorková představili v Domě knihy svou knihu Obrana před Babišem.
Beseda: Daniela Kovářová - Jak chovat muže
Právnička a spisovatelka Daniela Kovářová si minulý týden přijela o své nové knize Jak chovat muže popovídat s hosty besedy do ostravského Domu knihy. Doprovodil ji známý gynekolog a sexuolog Radim Uzel.
Recenze: Podivné přátelství
Kamila odložila soudcovský talár a nastoupila k policii. Luboš je zkušený vyšetřovatel, který se stane jejím mentorem. Padne si tahle nesourodá dvojice do oka? Podaří se jim vyřešit několik vražd? Nebo se nechají semlít systémem?
5 knih, kvůli kterým se zamilujete do Paříže
Láká vás Francie a zejména Paříž? Máme pro vás pět knih, kvůli kterým se zamilujete do města nad Seinou. A jestli tam odjedete, bude to láska jako z románů - navždy a napořád.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Upečeno s láskou
„Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo.“ Navíc za nákupu této knihy o domácím kváskovém pečivu dostanete 100 KNIHCENTŮ navíc.
Recenze: Druhá šance klenotníka Benedikta
Románů o lásce existuje celá řada. Ale už jste četli takový, do kterého se okamžitě zamilujete? Tenhle příběh je chytrý, originální a velmi roztomilý. A pozor, je velmi pravděpodobné, že okouzlí i vaše mužské protějšky.
Všechny krásné lži jsou jako chůze po laně nad propastí
Měla to být skvělá oslava promoce zakončená bezbřehou volností nové životní etapy. Než si však Harry Ackerson stihl nově nabytou svobodu uvědomit, zastihla ho zpráva o náhlé smrti otce. Zatímco se vzpamatovává ze šoku, uvědomuje si, kolik toho o jeho životě vůbec nevěděl.
Blýskněte se v kuchyni s recepty slavných
Setkávání Jiřiny Bohdalové se známými osobnostmi za kuchyňským pultem začalo natáčením pořadu Hobby naší doby, který vysílala Česká televize. Byla by ale škoda, kdyby hvězdné speciality viděli pouze televizní diváci, proto z nich herečka a zároveň výtečná kuchařka sestavila knihu s názvem Když hvězdy vaří…
UKONČENO - Rozhodněte o vítězi Ceny čtenářů a vyhrajte poukaz na knihy!
KNIHCENTRUM.cz oceňuje jako každý rok nejúspěšnější autory a vy, čtenáři, se na této události můžete sami podílet. Předávání cen ČESKÝ BESTSELLER letos slaví 20. ročník, který bude speciální. Proběhne totiž ve spolupráci s Knižním festivalem Ostrava 2019.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!