RSS
archiv revue
Soutěž o 3 poukazy na 20 minut jízdy ve Ferrari/Lamborghini s palivem
Soutěž v celkové hodnotě 7500 Kč pouze pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ se SPORTDRIVE.CZ. Bude to jízda, držte se!
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2019
Druhý měsíc roku bývá vždy nejkratší, to ovšem nemá vliv na počet knih, které vycházejí. Pojďte se mrknout, které pěkné kousky přistály na pultech knihkupectví v únoru.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup KNIHY, nebo DVD BOHEMIAN RHAPSODY
Kupte si oficiální knihu k filmu, nebo DVD a přidejte si 100 KNIHCENTŮ navíc do svého měšce. Film BOHEMIAN RHAPSODY je neustále jednička tuzemských kin. Vidělo ho přes milion diváků. Má hodnocení 91 %.
Recenze: Zničím tě a vezmu si, co je mé
Psychologický thriller Zničím tě a vezmu si co je mé vypráví příběh dvou žen, které si sice nejsou v ničem podobné, ale spojuje je jeden důležitý životní prvek. Thriller se věnuje velice vážným tématům dnešní doby, jako jsou stalking, voyerství, přehnaná žárlivost v partnerských vztazích a jak přílišná touha po úspěchu v práci může zničit jindy pohodové rodinné vztahy.
Čertí brko vám ukáže, že láska prochází i peklem
Filmová pohádka Čertí brko byla bezesporu tou „nej pohádkou“ loňského roku. Vynikající herecké obsazení (Ondřej Vetchý v roli Lucifera byl fantastický a Jan Cina v roli roztržitého čerta Bonifáce roztomilý) a chytlavé písničky přilákaly do kina tisíce nadšených dětí i dospělých.
Recenze: Sejf
Ricky Mendoza alias Duch je kasař na straně zákona. Navzdory drogové minulosti pomáhá chudým a hájí zákon před zločinci. Rudy Reyes alias Brejloun je pravá ruka mafiánského kápa. S nepřáteli nemá slitování a jeho mantrou jsou peníze. Anebo je všechno úplně jinak?
Zveme vás na Knižní festival Ostrava
Milujete knihy, rádi čtete anebo dokonce píšete autorskou tvorbu? Pokud ano, mohl by vás zajímat první ročník Knižního festivalu Ostrava, který se uskuteční ve dnech 1.–3. března 2019 na Černé louce v Ostravě. My tam budeme také!
Beseda: Romana Skálová a Dexter - Ze života Bulíka
Na besedě a autogramiádě se spisovatelkou Romanou Skálovou, která se rozhodla popsat život svého čtyřnohého psího miláčka, anglického bulteriéra Dextera, samozřejmě nechyběl ani on, hlavní aktér knih.
Recenze: Ozvěna soumraku
Když jsem začala knihu Ozvěna soumraku číst, připomínal mi styl psaní a použité výrazové prostředky díla z pera Jane Austinové. Naštěstí jsem ve čtení nepolevila a již po pár stránkách jsem se dojímala nad lidskými osudy a nepravděpodobnými příběhy, které opravdu může napsat jen sám život.
Recenze: Tarot dobra
Tarot dobra je pohodovou výkladovou knihou, která nasměruje k zamyšlení nad vlastním životem a rozproudí intuici každého, kdo najde odvahu si vyložit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!