RSS
archiv revue
Radim Kopáč: „Horor je dobrou průpravou pro každodenní realitu.“
V nakladatelství Slovart právě vyšla objemná antologie českého hororu. Skoro pět set stránek. Víc než sto dvacet textů. A jako bonus ilustrace Františka Štorma. Knihu nazvanou Příšerná hostina sestavil editor a kritik Radim Kopáč.
Arnošt Vašíček: „Při pročítání valtických pověstí jsem narazil na pár skutečně vzrušujících informací.“
Jméno Arnošt Vašíček znají čtenáři především ve spojení s tajemnem a záhadami. Nejinak je tomu i nyní, kdy nám český spisovatel, scenárista a cestovatel prozradil více o svém novém thrilleru Zloděj tváří.
Knižní vinobraní se slevami a knihou ZDARMA
Začněte nalévat radost do své knihovny, protože knižní vinobraní je tady a přináší s sebou vůni stránek, které čekají, a chutné slevy, které si zasloužíte! A jako dezert vám přinášíme knihu ZDARMA.
Recenze: Amari a Velká hra
Amari Petersová je zpátky a ani tentokrát to nebude mít vůbec jednoduché. Přestože se jí podařilo loni v létě porazit Dylana Van Helsinga a prakticky zachránit celý svět, bylo by vážně naivní si myslet, že tentokrát proběhne její stáž na Úřadu pro nadpřirozené záležitosti bez jediného zaškobrtnutí.
Soutěž o Fakt velké omalovánky
Chcete udělat radost dětem? Zkuste své štěstí v soutěži o Fakt velké omalovánky, které překvapí a ohromí svou velikostí. Omalovánek máme celkem 6, každý výherce získá jednu z nich.
Prémiový obsah
číst více
82. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Knižní novinky – září 2023
Prázdniny jsou za námi a pomalu se blíží období, kdy už začínáme nakupovat dárky na Vánoce. Mrkněte na zářijové novinky, určitě je z čeho vybírat.
Tipy na diáře a kalendáře 2024
Kdo dřív přijde, ten dřív uloví kalendář nebo diář na následující rok. Opakuje se to pravidelně, některé oblíbené jsou holt už někdy v říjnu nebo v listopadu vyprodané. Neváhejte a kupte si svůj diář a kalendář včas!
Recenze: My všichni neřádi
My všichni neřádi jsou počin spisovatelského dua Amandy Foodyové a C. L. Hermanové. Jedná se o první dílo, které u nás autorkám vyšlo a vytřelo čtenářkám zrak. Dilogii All of Us Villains vydává nakladatelství Host a již v 8. 9. tohoto roku by měl vyjít závěrečný román.
Radka Svatošová a její Domácí soběstačnost
Jejím bylinářským mentorem a kamarádem je litovelský znalec Vláďa Vytásek. Životní inspirací jsou jí děti, manžel a lidé, s nimiž se potkává v rámci svých kurzů. Její pojetí domácí soběstačnosti je u nás jedinečné.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!