Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Film (DVD) Čtyřlístek ve službách krále ZDARMA k nákupu jakékoliv knihy od nakladatelství Čtyřlístek
15. května je významný den pro legendární Čtyřlístek, který slaví 52 let od vydání prvního příběhu. Při této příležitosti jsme si pro vás připravili akci, kterou jistě přivítají všichni milovníci Fifinky, Bobíka, Myšpulína a Pindi.
Mezinárodní den rodiny
Při nákupu nad 300 Kč DOPRAVA ZDARMA
Loki – bůh, který spadl na Zemi
Bůh lží, zrozen mezi ledovými obry, vychován v Asgardu, věčný nepřítel svého nevlastního bratra Thora a samotného Desatera světů, nedávno konečně dostal, co si zasloužil. Byl sežrán, a tak zemřel. A pak znovu ožil a zachránil bezpočet lidských životů...
Recenze: Nebuďte za ha*zla
Chováte se vždycky tak, aby vás okolí považovalo za slušňáka? Chybí vám zdravé sebevědomí a radši ustoupíte, než abyste hájili své zájmy? Máte nepříjemný pocit, že s vámi ostatní manipulují? Pokud to chcete změnit, přečtěte si tuto knihu plnou užitečných rad a tipů.
Soutěž o 3 výtisky knihy Smrtelný hřích
Oblíbená česká autorka Markéta Harasimová poslala na pulty knihkupectví další knihu. Nazvala ji Smrtelný hřích a vy si teď o ni můžete zasoutěžit. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež - květen 2021
Květnové knižní novinky pro děti a mládež jsou tady! Vyberte ty nejkrásnější jako dárek, který se bude hodit na Den dětí.
Půlnoční slunce + 100 KNIHCENTŮ navíc
Bestseller Stmívání Edwardovýma očima
Recenze: Muž bez jazyka
Je vám čtyřicet, vaše první knížka měla gloriolu úspěšného díla, ze kterého čerpáte i poté, co jste nenapsali nic dalšího, co by stálo za to. Ale obrážíte s ní autorská čtení, poslouchají vás hostesky a s některou z nich si občas vyhodíte z kopýtka. Přesně tak vypadá život hlavní postavy knihy Muž bez jazyka, kterou napsal Matěj Dadák.
Sandra Rokosová: Baví mě psát příběhy, které odráží realitu života a ve kterých nesmí chybět láska a romantika
První kniha české spisovatelky Sandry Rokosové Přišel jsi, když venku pršelo popisuje životní období mladé ženy vdávající se z lásky, která se však brzy změní v hořkost. Letos v únoru ji vydalo nakladatelství Naše vojsko.
Recenze: Světla jihu
Příběh, který se věnuje knihám, je vždy poutavý. Pokud je zasazen do hezké krajiny a hlavní hrdinové jsou zvláštní, ale zajímaví, tak má kniha nakročeno k oblíbenosti u čtenářů. Zde je vše výše uvedené splněno. K tomu vám přidám, že je tu ojedinělý a nevšední vypravěč. Už jste aspoň malinko zvědaví? Doufám, že ano a věřím, že po přečtení mého sdělení budete mít chuť knihu přečíst co nejdříve.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!