RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Čajovna v Tokiu
Doba koronavirová mě naučila jednu zásadní věc, a to, že nic v našem životě není jisté, ani to, co by nás dříve ani ve snu nenapadlo, že bychom o to mohli lusknutím prstu přijít.
Miroslav Bárta: „Věřím, že i dnes si jako lidstvo poradíme.“
Čím se zásadně liší naše civilizace od těch minulých? Kolik času zbývá do jejího konce? Dá se vůbec její zánik odvrátit? Na tyto a další otázky týkající se naší civilizace a jak to s ní může dopadnout, jsme se zeptali známého českého egyptologa, archeologa a autora několika knih Miroslava Bárty.
Jana Benková: Jsem tady doma, tak to prožívám naplno!
Spisovatelka Jana BENKOVÁ napsala svou první knížku Rozhovory na tělo v roce 1996, pak její pokračování - a psaní už se nepustila. Pracovala jako novinářka i jako mluvčí v jedné z politických stran. Po odchodu z politického prostředí se rozhodla věnovat jenom psaní. Její knihy se setkaly s velkým ohlasem a Benková si odnesla mimo jiné i cenu TOP autorka roku. Její romány se vyznačují dynamickými dialogy, pozitivním nábojem, ale také nepostradatelným humorem. V současnosti je na Slovensku už autorkou až 42 knih - sbírek rozhovorů se známými osobnostmi, sportovci, politiky, taky úspěšné sportovní encyklopedie Slovenské hvězdy v NHL, ale hlavně románů, kterým se věnuje dodnes. U nás, kde je díky svým kořenům po otci, křtěném Vltavou, taky doma, jí vyšlo 14 překladů a další se chystají. Ta patnáctá knížka právě vychází a jmenuje se zajímavě: Volavka.
Unesená – a v pasti sériového vraha
Máte rádi thrillery, ze kterých běhá mráz po zádech? V tom případě si přečtěte thriller Unesená. Zjistíte, že je dokonalý.
Recenze: Tichá smrt
Stydím se… Stydím se, že jsem se až nyní donutila sáhnout po knize tolik oblíbeného spisovatele Petera Maye. Slyšela jsem na jeho knihy samou chválu, ale až teď jsem se k nějakému jeho románu dostala.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Pohodový týden začíná pohodovým pondělkem, a proto jsme tu my s novými tipy a nápady. Vyzkoušejte něco nového, za to přece nic nedáte....
Mike Jedinela: „Slíbil jsem si, že napíšu román, jaký svět ještě neviděl.“
Chcete zažít neskutečnou jízdu? Autor knihy Cirkus Karanténa garantuje čtenářům, že nikdy nic podobného nečetli. Nejen, že je tento román provokativní, ale ještě s ním můžete zbohatnout. Umíte číst? Vyčtěte si mezi řádky Cirkusu Karanténa jeden milion korun. A pozor, soutěž vyhraje ten nejchytřejší!
Recenze: Listopád
Na obálce klíč od růžové budoucnosti, uvnitř se však skrývá kniha rudá jako záře nad Kladnem, členský průkaz Socialistického svazu mládeže, či náměstí v samotném srdci Sovětského svazu. Pojďte se začíst do tohoto dystopického románu a zjistíte, jak málo stačilo k tomu, aby u nás komunismus přetrval na věčné časy a nikdy jinak.
Recenze: Chci to vědět - Jak zachránit Zemi
Jak lze zachránit planetu Zemi, jak lze žít v místě svého bydliště, aniž bychom škodili své přírodě a zároveň pro ni udělali něco dobrého? To se čtenář dozví z knihy Chci to vědět: Jak zachránit Zemi.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!