RSS
archiv revue
Soutěž o 3x balíček 2 knih Vídeňské zločiny
Máte rádi krimi? Pojďte si zasoutěžit o balíček 2 knih - první dva díly ze série Vídeňské zločiny (1913 Případ podivné a 1918 Vražda na konci války). Každá kniha se odehrává v roce významném pro rakouskou historii.
Prémiový obsah
číst více
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Manželky – je jeho žena, ale zdaleka není jediná
Jeden muž má tři ženy. Tři manželky. Všechny tři o tom ví a přistoupily na to, že se budou dělit o jednoho muže. Ťukáte si na čelo a říkáte si „nikdy“? Pak čtěte dál…
Recenze: Řetěz ze zlata
Na tuto knihu jsem byla opravdu zvědavá. Spadá do Ságy o lovcích stínů a jedná se o první knihu série Poslední hodina. Děj navazuje na sérii Pekelné stroje, není nutné ji přečíst před touho knihou, ale určitě je to velká výhoda. Autorka nás zavádí do doby na přelomu 19. a 20. století, kde nám představí Londýn tak, jak ho znají pouze lovci stínů. Musím říct, že začátek byl pro mě dost náročný. Setkáváme se s mnoha novými i známými hrdiny (pokud někdo čte knihy chronologicky a pamatuje si je).
Květnové DESKOHRÁTKY
Ani v měsíci, který je předzvěstí léta, jsme nezaháleli a zajišťovali novinky, u kterých smysluplně stráví čas malí i velcí. Řeč je o společenských hrách, pexesech, únikovkách.
Širým světem po úchvatných trasách
Náš svět je magické místo plné úžasných míst. Pokud je cestování vaší vášní, měli byste zbystřit. Úžasné trasy vydané nakladatelstvím Lonely Planet vás totiž zaručeně donutí vydat se na cestu ihned, jakmile to bude jen trochu opět možné.
Recenze: Krásné věci
Dvě ženy a dva různé osudy. Nina se živí krádežemi uměleckých předmětů a bohatá dědička Vanessa si neodříká žádné potěšení. Liší se jako den a noc, přesto mají něco společného. Když se setkají, oběma se změní život k nepoznání.
Roman Staša: „Ohlasů na mou kuchařku je obrovské množství a všechny jsou pozitivní.“
Vítězi 4. řady televizního soutěžního pořadu MasterChef Česko Romanu Stašovi vyšla první kuchařka. V rozhovoru jsme se ho zeptali, proč se jmenuje MATLA, ale také jsme chtěli vědět, podle kterých kuchařských knih vaří on sám.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Tady máte naše nejnovější tipy a nápady, s kterými vám chceme zlepšit pondělní ráno. Vyzkoušejte něco nového a nenechte si nikým zkazit náladu.
Antónia Mačingová: „Změnu návyků je potřeba zavést i do rodiny.“
Antónia Mačingová je nejen andragožka, která se dlouhá léta věnuje vzdělávání dospělých jako poradkyně a konzultantka při změně získaných a dědičných vzorců, jež ovlivňují kvalitu života, ale je také autorkou několika knih: trilogie Zhubněte jednou provždy (Najezte se do štíhlosti, Harmonie zdraví, krásy a vitality a Přestaňme dietovat – naučme se jíst), nyní jí na kontě přibyl Diář osobní proměny.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!