RSS
archiv revue
Proč psal Marek Pietoň knihu sedm let a proč ho tolik uchvacuje minulost Ostravy?
Dobrodruh a ostravský patriot Marek Pietoň obdivuje ostravskou historii. Inovace ve městě vnímá spíše negativně, raději než nablýskané fasádě dává přednost oprýskané zdi či ostravskému mouru. Proč psal knihu sedm let a proč ho tolik uchvacuje minulost Ostravy? To prozradil na besdě v Domě knihy.
Milujete Bounty? Máme pro vás zdravý recept!
Vyzkoušejte si recept na zdravou variantu kokosové tyčinky Bounty polité čokoládou - a bez cukru!
Na besedě s Petrem Havlíčkem a Petrou Lamschovou
Rozhodli jste se, že místo diet vsadíte na zdravý životní styl? Orientujete se v nabídce zdravých potravin, ale pořád sklouzáváte ke stereotypu? Nechte si poradit Petra Havlíčka, který patří k nejlepším a nejznámějším výživovým specialistům v České republice a Petry Lamschové, šéfredaktorky časopisu Dieta.
Průvodce po fascinujícím světě estetické medicíny představil v Domě knihy Roman Šmucler
Roman Šmucler v Domě knihy představil průvodce po novém a fascinujícím světě estetické medicíny, knihu nazvanou Nevěře ani mně.
Knižní novinky - únor 2017
Opět se hlásíme s knižními novinkami, které vychází tento měsíc. Pokud si nevyberete z našich tipů, více titulů najdete v sekci PŘIPRAVOVANÉ, některé únorové novinky jsme již zařadili do PŘEDPRODEJE.
UKONČENO - DARUJTE KNIHU S LÁSKOU
K nákupu na e-shopu v hodnotě nad 800 Kč vám přibalíme balíček nalepovacích srdíček.
Velká valentýnská soutěž o 5 knih z nakladatelství Baronet
Blíží se svátek lásky - Den svatého Valentýna. Připravili jsme pro vás soutěž o 5 knižních novinek z produkce nakladatelství Baronet.
Při čtení knihy Konec hlídky zažijete povědomé mrazení, které znáte z Kingových nejlepších děl
Symbolický název Konec hlídky naznačuje završení série, ale také poslední službu hlavní postavy detektiva Hodgese, který čtenáře věrně provází od začátku...
Beseda s milovnicí historie a ezoteriky Jaroslavou Černou
V lednu patřila k hostům Domu knihy KNIHCENTRUM také Jaroslava Černá, jejíž zájem osciluje mezi literární dráhou a širokou oblastí duchovna.
Dům na Baker Street je originální a nápaditý počin okořeněný humorem
Ačkoliv je příběh vyprávěn z pohledu ženy, protože ho v první osobě vypráví paní Hudsonová, Dům na Baker Street zaujme a pobaví i mužské čtenáře. Za klíčovou zápletku by se nemusel stydět ani Doyle a mrtvé jsem přestala počítat, když se jejich počet přehoupl přes první desítku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!