RSS
archiv revue
Recept na víkend - čokoládový koláč za půl hodiny.
Máme pro vás recept na čokoládový koláč, jehož přípravu zvládnete za půlhodinku. Je jednoduchý a je čokoládový. Jdeme na to?
Jak se trestal hřích ve 14. století?
Historická série s královským soudcem Melicharem je určena spíše pro ty, kdo mají zájem o nenáročné, ale přesto kvalitní čtení.
Změna způsobu platby při dodání objednávky na KNIHCENTRUM.POINT
Nakupujete na www.KNIHCENTRUM.cz a způsob doručení vybíráte KNIHCENTRUM.POINT? Tak čtěte více!
O vitariánství, vegetariánství a veganství s Evou Hájkovou
Hledáte laskavého průvodce, který nevyzdvihuje jediný stravovací kult a varovně nehrozí prstem nad vším, co se odklání od ideálu zdravého jídla? Seznamte se se specialistkou na preventivní medicínu a výživu Evou Hájkovou...
Příběh lásky na pozadí zeleného pekla
Úzká cesta na daleký sever ale není jen příběhem mnoha lidí, které zničila válka, ale také příběhem velké lásky. A právě její nečekané rozuzlení si autor nechává pro čtenáře na poslední stránky příběhu.
Čtvrtý hrob pod nohama - paranormální thriller prošpikovaný humorem
Čtvrtý hrob pod nohama, stejně jako ostatní díly, solidně obstojí jako detektivka, resp. pravé urban fantasy, méně už jako paranormální romance. Vynikajícím prvkem knihy je nenápadné opakování děje předchozích dílů, což ocení zejména čtenáři nedočkavě čekající na nový díl celý rok.
Jan A. Novák o templářích a zednářích
Koncem ledna byl hostem Domu knihy spisovatel, publicista, novinář a fotograf Jan A. Novák. Je autorem mnoha knih, jejichž téma se týká především záhad. Píše také literaturu faktu, populárně naučné publikace a sci-fi povídky.
Dívka v ledu je nadějným úvodem kriminální série
Kniha Dívka v ledu funguje jako celek naprosto perfektně a řadí se k tomu nejlepšímu co v rámci žánru můžeme v současné době nalézt.
Prožijte kouzelnou romantiku s knihou Úsměvy žen
Nedokážu říct, zda se mi víc líbila Láska v Paříži nebo Úsměvy žen, obě měly něco do sebe a obě byly vymyšleny a napsány kouzelným stylem. Nemůžu jinak, než je doporučit stejně beznadějným romantikům, jako jsem já.
UKONČENO - Užijte si svátek sv. Valentýna - dárek ke každému nákupu
Dárek ke každému nákupu na www.KNIHCENTRUM.cz ke svátku zamilovaných.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!