RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Lovec králíků
Stýskalo se vám po detektivu Joonovi Linnovi? Opět je tady. Nakladatelství HOST vydává další thriller Larse Keplera Lovec králíků. Na některé z vás se možná usměje štěstí a vyhrajete tuto knihu v naší soutěži. Pojďte na to, soutěžíme o 3 výtisky!
UKONČENO - Boží sleva 100 Kč
Pouze dnes od 13:00 do 14:00 při nákupu nad 700 Kč.
Minier a jeho Zkurvenej příběh
Zkurvenej příběh Bernarda Miniera je román, na který se těší všichni, kdo si přečetli aspoň jednu knihu tohoto autora. Jeho sugestivní způsob vyprávění, popisy, které člověku umožní dokonale se vžít do děje, dávají tušit, že tuhle knihu stojí za to si koupit.
Nejlepší kniha o jednom z nejhorších zločinců v dějinách USA
Jeff Guinn si za svou detailní, chronologicky přesnou a faktograficky vyčerpávající výpověď o životní dráze vyšinutého jedince na pozadí absurdní doby zaslouží nejvyšší uznání.
Budíte se v noci a nemůžete usnout?
Kolikrát se vám už stalo, že jste si lehli, usnuli a mysleli, že se probudíte až ráno? A pak se vzbudili uprostřed noci, všude tma a spánek prostě ne a ne přijít
Soutěž o 5 výtisků knihy Krása z přírody
Vyhlašujeme soutěž o 5 výtisků knihy Krása z přírody, v níž najdete recepty na domácí výrobu kosmetiky pro péči o pleť, tělo i vlasy. Pojďte si zasoutěžit o tuto inspirativní knihu dvou mezinárodně uznávaných odbornic!
Říše milosti je příjemnou kombinací detektivky s historickými motivy
Nakladatelství XYZ přichází s novou detektivní sérií Singsaker a Stoneová od norského spisovatele Jorgena Brekkeho. Úvodní titul Říše milosti ovšem není klasickou severskou krimi. Nabízí totiž zápletku, za kterou by se nemusel stydět ani Dan Brown.
Kriminální román Leon vyžaduje důkladné čtení a otevřenou mysl
Kniha Leon vám nabídne jedinečný zážitek srovnatelný s návštěvou prvotřídní restaurace. Román je napínavý, strašidelný a napsaný tak kultivovaně, že hravě strčí do kapsy skoro všechny romány ve škatulce „umění“.
Dnes jde do kin film Mlčení - podle stejnojmenné knihy japonského autora
Chystáte se do kina na film Mlčení? Četli jste knihu, podle které je film režiséra Martina Scorseseho natočený?
Kniha Návrat domů zraňuje, ničí a hraje na city
Označení „světový bestseller“ se dnes pomalu sápe po každé chudince, co zrovna přistane v redakci, Návrat domů si jej však bezpochyby zaslouží.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!