Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Zuzanin dech
Před otevřením knihy jsem měla za to, že tím gró knihy bude židovský původ postav, jejich útisk a pobyt v koncentračním táboře. Katalpa však nezůstala jen u toho. Šla ještě dál. Útrapy, kterými si Zuzana jako Židovka prošla, nejsou zcela jediné a nekončí ani s odchodem války.
Indicie k narozeninovému lovci
Že už jste se nemohli dočkat další nápovědy od Kukyho? I tentokrát vám naservíruje indicii, díky níž najdete narozeninový balonek.
Stolní a nástěnný kalendář Zdeněk Hajný na rok 2022
Patříte-li k obdivovatelům obrazů Zdeňka Hajného, pak vaší pozornosti jistě neunikly kalendáře, které vycházejí každý rok.
Recenze: Mezi dvěma Kimy
Zavítejte jako čtenář do země, v níž vše stvořili vůdci a kde obyvatelé žijí v blahobytu, který zajišťuje představitel státu. Anebo je to jinak?
Moje chytrá knihovnička Auta, lodě, letadla + 100 KNIHCENTŮ navíc
Díky těmto knížečkám se děti naučí poznávat dopravní prostředky.
DOPRAVA POUZE ZA 13 Kč
AKCE PLATÍ POUZE OD 22. 7. 2021 DO 23. 7. 2021
Soutěž o 3 výtisky knihy Tajuplný svět virů a bakterií
Pojďte si zasoutěžit o knihu, v níž se nejen děti, ale i dospělí dozvědí mnoho zajímavostí ze světa virů.
Prémiový obsah
číst více
Červencové DESKOHRÁTKY
Prázdniny jsou v plném proudu. Jste dostatečně zásobeni společenskými hrami? Sázíte na ty staré a osvědčené, anebo byste naopak rádi zkusili něco nového? Jestli můžu radit, pusťte se do něčeho neznámého! Pojďme se podívat, jaké novinky přinesl červenec.
DOčteNO - Poprava
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Otázka pro Yrsu Sigurdardóttir - existují místa popisovaná v jejÍch knihách?
Píše mrazivé severské thrillery jako jsou Poprava, DNA, Černá díra, Katarze, ale my chceme vědět víc, a tak jsme se zeptali na otázku
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!