RSS
archiv revue
Zchlaďte se dobrou švédskou detektivkou! Vyšel další díl Odložených případů
Starý maják na pobřeží ve Stenshuvudu se stal svědkem hrůzného výjevu. Neznámý pachatel tady přímo na Velký pátek zanechal mrtvé tělo kontroverzní umělkyně. Jak je tahle událost provázaná s nevyřešenou vraždou pianisty z minulosti? Dva případy, mezi nimiž uplynulo 15 let, povolají do akce vyšetřovatele odložených případů.
Rodinná pohoda na výletech pěšky i na kole
Dovolená v naší domovině zažívá bezpochyby svůj velký návrat. Není to jenom celkovým zkvalitněním ubytování a nabízených služeb, ale také tím, že chceme více turistiky, zážitků, poznávání či zábavy, což najdeme i u nás. Pokud hledáte inspiraci pro aktivně strávené volné dny, určitě sáhněte po některém z přehledných průvodců.
Soutěž o 3 výtisky knihy Výlety (nejen) s dětmi
Začaly prázdniny a my jsme pro vás ve spolupráci s Nakladatelstvím JOTA připravili soutěž o krásnou publikaci Výlety (nejen) s dětmi. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
UKONČENO - Speciální narozeninový lovec – hledejte a vyhrajte!
KNIHCENTRUM.cz slaví narozeniny. Pojďte si s námi zahrát narozeninového lovce. Výher máme opravdu hodně.
Slavíme narozeniny
Letos slavíme 13. narozeniny. Budeme slavit celý červenec, slavte s námi.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!