RSS
archiv revue
DOčteNO - Zaklínač Blednoucí vzpomínky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘÍJEN 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou knihy, hračky, poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Smrtící vzdělání – je to škola nebo boj o přežití?
Škola, ve které nejsou žádní profesoři, ale je jako živá, a hlavně vám jde pořád po krku? Tahle fantasy je prostě úžasná!
Knižní novinky pro děti a mládež - říjen 2021
Říjnové novinky pro děti a mládež jsou k nakousnutí. Nejžhavější z nich je první díl fantasy série Amari a Noční bratři. Tuto trilogii si zamilujete stejně jako Harryho Pottera!
Žebříček TOP knih za měsíc září
Podle vašich objednávek je hned na první pohled vidět, co musíte mít. A my málem nestačíme balit a expedovat… ale jasně, že stačíme. Pojďte se mrknout na nejprodávanější knihy.
Recenze: Deník tvrdohlavého režiséra
Mezi současnými českými režiséry neexistuje snad větší pracant, než je Václav Marhoul. Jeho debut Mazaný Filip vzbudil na poli filmařiny zasloužený rozruch.
Recenze: Přežila jsem čínský gulag
Je to, jako bych četla zápisky staré několik desítek let. Ty praktiky, to, jak vám bez skrupulí někdo vezme váš vlastní život… Stále si připomínám, že vyprávění hrdinky se odehrává v letech 2016-2019, a nemůžu tomu uvěřit.
Recenze: Město dívek
Holky, co se toho nebojí. Tak bych vystihla snad všechny hrdinky, které v románu vystupují.
Zrazená – závěrečný díl série Kiery Cass
Kdo našel nějaké mouchy na Zaslíbené, ten bude mile překvapen. Zrazená je totiž mnohem lepší čtení.
Dřív, než tě uspí démoni – paranormální romance
Jestli máte rádi trochu temnější příběhy s tajemstvím a paranormální linkou, baví vás romantické příběhy a chcete příběh, ze kterého se tají dech, pak si přečtěte knihu Dřív, než tě uspí démoni.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!