RSS
archiv revue
Patrik Hartl: „Nerad se vracím ke stejnému příběhu."
„Ještě nikdy jsem nenapsal knížku, jejíž hlavní postavou by byl někdo, kdo je mi tak podobný,“ prozradil nám o své nové knize 15 roků lásky spisovatel a režisér Patrik Hartl. A znova se zamiloval. Jak jinak než do hrdinů tohoto románu.
Syn nekonečna – boj o život začíná
Nadpřirozené schopnosti ve světě, který je jako ten náš, můžou být skoro na obtíž.
Tři podzimní romanťárny, které vám spraví náladu
Ať už patříte k těm, kdo podzim nemusí, nebo ho máte rádi, romantika se vždycky hodí, když chcete přijít na jiné myšlenky.
PRÁVĚ TEĎ DOPRAVA DO BALÍKOVNY ZDARMA
Při nákupu nad 500 Kč DOPRAVA ZDARMA
Ztracená sezóna – čtvrtý díl série Sběratel
Čas nebyl ještě nikdy tak neúprosný. Musí ji najít za každou cenu.
Užijte si barevný podzim na plné pecky
Zažeňte podzimní chmury – tvořte, čtěte a čerpejte energii. Zapojte děti a nechte se od nás inspirovat.
Recenze: Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku
Jsem nadmíru spokojená! Tohle je jednoznačně jedna z nejlepších knih letošního roku. Román má spád, je vtipný, a přitom nesmírně lidský. Vypráví vlastně příběh, který může žít každý z nás. Kniha na mě působila jako jakýsi motivátor k tomu, abych se zamyslela na životem, nad událostmi, které mě den co den potkávají, a v myšlenkách podumala, co mi doopravdy „stojí za nervy“ a co naopak můžu hodit tak nějak za hlavu.
Martina Boledovičová a Martina Viktorie Kopecká vás provedou vánočními tradicemi
Vyzpovídali jsme autorky publikace Vánoční Tradinář, kterou vydává nakladatelství Smart Press. Pojďte si přečíst, jak tato kniha vznikla a co všechno v ní najdete. Martina Boledovičová a Martina Viktorie Kopecká nám mimo jiné prozradily, jak to vypadá u nich doma o Vánocích a také nám daly recepty na vánoční pochoutky.
Halloween je zábava!
Blíží se Halloween a jestli rádi zdobíte a tvoříte, pojďte se na něj připravit. I když má u nás tento svátek hodně zastánců i odpůrců, je to jen a jen o vás, co se vám líbí.
Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové - skoro jako další Bridget Jonesová
Román Roberta Bryndzy vypráví příběh ženy středních let, která po nevěře manžela začíná nový život. Ale jaké to je, začít po čtyřicítce znovu?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!