RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Božská mrcha
Chytrá, ambiciózní a zatraceně sexy... Božská mrcha je ta pravá pro božského bastarda. Pojďte si zasoutěžit o 3 výtisky knihy!
Prémiový obsah
číst více
Byla jednou jedna řeka – mysteriózní viktoriánský příběh o zmrtvýchvstání
Jak pomalu může tlouct lidské srdce? 100 tepů za minutu je normální rytmus. 60 může znamenat nebezpečí života. 40 znamená krizi. A jeden tep za minutu? Čtyřletá holčička přežila s jedním tepem za minutu. Je tohle vůbec možné?
Recenze: Holubice a Had
Navždy spojeni, aby se milovali, ctili... nebo shořeli.
The Japanese Lover – něžný román o dobrých mužích
Tohle je román o životě, u kterého zapomenete na všechny stresy. Je o dobrých lidech, o lásce i o smutku a samotě. A také je o odpovědnosti, o touze a o tom, jaké to je, když člověk musí hrát se špatnými kartami, které mu osud rozdal.
Recenze: Králova třetí žena
Krásná mladá dívka Binta je z Uruku a je přislíbená králi dalekého Gebalu Jakinelovi. Má být jeho třetí ženou v zemi na pobřeží moře. Jde o politický sňatek, který má napomoci sjednocení národů a klidu v zemi...
Paříž – 3 nejlepší místa pro knihomoly
Paříž je město umělců, o tom žádná. Ale kromě galerií, hotelů a kavárniček v ní můžete najít i několik míst, kde se budou všichni knihomolové cítit jako ryby ve vodě.
Karin Lednická: Díky čtenářské šeptandě je Šikmý kostel jednou z nejprodávanějších a nejdiskutovanějších knih
Je to pár let, kdy Karin Lednická navštívila starou Karvinou, kde jí jedna z místních pamětnic vyprávěla příběh, který ji natolik uchvátil, že se ho rozhodla literárně zpracovat. Z původního záměru však nakonec vzniklo dílo mnohem rozsáhlejší. Šikmý kostel, jak knihu autorka nazvala, se rozrostl do trilogie. První díl vyšel letos v únoru a setkal se s obrovským množstvím kladných ohlasů čtenářů napříč celou republikou.
Oslavte Den otců
🚛DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 500 KČ🚛
Škola s nadhledem - Zábavné online procvičování od základky po střední…
Je lepší počítač nebo kniha? Na tuto a další otázky nám odpověděla vedoucí redakce nakladatelství Fraus Radka Šmahelová.
Recenze: Jošt
Jošt, syn moravského markraběte Jana Jindřicha, vede spory o majetek se svými dvěma bratry. Rozepře se snaží uklidnit i sám král Václav IV. Jenže Joštova touha po moci je veliká a on se nezastaví téměř před ničím…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!