Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Treblinka
Během druhé světové války fungovalo několik vyhlazovacích táborů. Nejefektivnější byla polská Treblinka, kde zemřelo tolik lidí, že jejich těla nebylo kam dávat. 2. srpna 1943 tu proběhlo úspěšné povstání. Kdo ho měl na svědomí a jaké byly osudy povstalců?
Tipy na dárky pro tátu ke Dni otců
Blíží se třetí červnová neděle a sní i možnost, příjemně překvapit svého tátu.
Ztracené květiny Alice Hartové – jak vyprávět, když nemáte hlas?
Příběh o ztracených květinách je příběh o násilí. Květiny jsou ztracené, protože chybí svědek, který by zvedl hlas a dosvědčil, jak mu bylo ublíženo. Ale minulost si svoje tajemství nikdy nenechá navždy…
Víkendová pětadvacítka
Kanálníčci - dobrodružná pohádková knížka pro děti se slevou 25 %.
Soutěž o 3 výtisky knihy Stateční v zahradě
Nechte se inspirovat na tvorbu záhonů odolných vůči horku, mrazu a trvalému dešti v knize Stateční v zahradě, o kterou si teď můžete zasoutěžit. Třeba se zrovna vy stanete šťastným výhercem.
Prémiový obsah
číst více
Okima a jeho výjimečně pestrý život
Cestovatel Miloslav Stingl byl až do poslední chvíle člověk plný elánu. Možná mu exotické národy prozradily recept na šťastný život, nebo toho zkrátka zjistil o světě tolik, že se na něj dokázal dívat s patřičným nadhledem. Ať tak či onak, díky jeho heslu „cestuji, tedy jsem“, vznikly více než čtyři desítky knih, které vyšly v mnoha jazycích a čtenářům zprostředkovaly ty nejzajímavější kouty naší planety.
Pivní putování + 100 KNIHCENTŮ navíc
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům.
Lenčiny katastrofy - 6. díl
Vychází 6. díl - Lenčiny katastrofy: Na poslední čeká los
Richard Sklář: „Krátký proces zrál dlouho a završil jsem jím jakési vnitřní osobní nutkání. “
Ostravský spisovatel Richard Sklář zakončil v knize Krátký proces příběhy realitní makléřky Bo. Její životní zvraty jsou zachyceny v předešlých strhujících románech Vila na Sadové a Anděl smrti. Krátký proces na ně přímo navazuje a tvoří tak ucelenou kompozici jednoho lidského vyprávění.
Recenze: Zlodějské ticho
Když se sejdou dvě ženy z naprosto odlišného sociálního prostředí, může z toho vzniknout přátelství, ze kterého každá získá to, co jí v životě nejvíc schází. O tom je román Zlodějské ticho.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!