Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Konec manipulace – už s vámi nebudou orat
Argumentační fauly, manipulace, řečnické podrazy, záludy, zlé komunikační techniky, prezentace předsudků, úmyslné chyby v úsudku a logice, řečnické figury, zakázaná rétorika a obrana proti tomu všemu – to vše patří k Davidu Gruberovi jako Prodaná nevěsta k Bedřichu Smetanovi. Gruber volí pro toto vše jednotný název řečnické triky. A hlavně proti tomu všemu nabízí komplexní systémovou obranu – nazývá ji protitriky.
UKONČENO - 5. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Uhádnete pomocí dvou indicií, kde jsme ukryli 50 KNIHCENTŮ, za které si můžete vybrat knihu za neuvěřitelnou 1 Kč?
Vyčmuchaná soutěž o 3 x 500 Kč voucher na nákup u SPOKOJENYPES.CZ
Knižní smečko, mrkněte se na boží soutěž o vouchery na nákup v e-shopu SPOKOJENYPES.CZ. Vyčmuchali jsme je jen a jen pro vás.
Beseda: Taťána Míková a Pavel Karas - Když se blýská na časy
V březnu se v Domě knihy konala beseda a autogramiáda oblíbených televizních moderátorů - meteorologů České televize, kteří poodhalili tajemný svět atmosférických jevů. Představili zde svou novou knihu Když se blýská na časy.
Cenu Magnesia Litera si odnesla Denemarková za Hodiny z olova
V neděli proběhlo vyhlašování 18. ročníku knižních cen Magnesia Litera. Hlavní cenu - Kniha roku získala Radka Denmarková za román Hodiny z olova, který čítá přes 700 stran.
Tajemství úspěchu? Čtěte víc knih
Čtení knih pomáhá k úspěchu. Všimněte si, že ti nejúspěšnější byznysmeni rádi a často čtou. Z toho plyne, že pro úspěch, je důležité číst. Nevěříte? Tak čtěte dál.
Recenze: Ruce v mouce
Jak napovídá název knihy Ruce v mouce, jedná se o sbírku receptů na domácí pečivo. Autorkou je Iva Trhoňová, která vydala úspěšnou knihu Pekárnománie a stejný název nese i blog o pečení nejen v domácí pekárně.
Soutěž o 3 výtisky knihy Olivie se snaží
Pojďte si zasoutěžit o nesmírně vtipný a upřímný román o tom, co čekat, když nejste v očekávání. Je vůbec nutné mít dítě, aby se člověk cítil šťastný a spokojený? Odpověď se dozvíte v knize Olivie se snaží.
Recenze: Klan
V žánru young adult se na našem trhu moc knih, které by byly inspirované vikingskou tematikou, neobjevuje. V zahraničí získal debut Adrienny Young velmi příznivé ohlasy a bylo jen otázkou času, než vyjde i u nás. Počkala jsem si tedy na překlad a do očekávané novinky se s chutí pustila. Recenze ostatních českých čtenářů totiž byly více než kladné.
Recenze: Genialita ptáků
Ptačí říše je plná zázraků – fascinující kniha populární americké autorky o tom přináší bezpočet důkazů!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!