RSS
archiv revue
Recenze: Stín věcí ztracených
Bariéra, která chrání lidský svět před nadpřirozenými nestvůrami, pomalu slábne. Začínají se objevovat vyvražděné vesnice a zvěsti o nepřemožitelné armádě se rychle šíří. A proti tomu skupina mladých přátel, kteří dělají první poslední, aby zabránili největší zkáze. Podaří se jim to?
Soutěž o 3 výtisky knihy Evoluce - Město přeživších
Už se k nám dostaly první ohlasy na knihu Evoluce - Město přeživších. Někteří z vás se na ni hodně těšili. Vyšla před pár dny a my jsme se rozhodli, že o tuto čerstvou novinku uspořádáme soutěž. Třeba se štěstí usměje právě na vás. Pojďte do toho!
Zajímá vás, jak se žije u Wohllebenů?
Už jste slyšeli o bestselleru Tajný život stromů? Pokud ano, víte, že autorem této knihy je Peter Wohlleben. Nakladatelství KAZDA právě vydalo knihu, kde můžete nahlédnout do zahrady rodiny Wohllebenových. Publikace je zdrojem inspirace především pro ty, kteří by se chtěli věnovat samozásobitelství.
Knižní novinky - prosinec 2018
V prosinci začíná zima, přichází Mikuláš, Vánoce, a to jsou všechno příležitosti, jak někoho obdarovat – třeba knihou. Abyste si nemuseli vybírat jen mezi tituly, které už vyšly, máme pro vás prosincové knižní novinky. Jdeme na ně?
Miloš Zapletal: Pro mě je nesmrtelnost to, že po sobě něco zanecháme
V úterý 13. 11. byl hostem Domu knihy Miloš Zapletal. Dnes je farmářem, dříve byl redaktorem, scenáristou, dramaturgem, producentem a prezidentem Miss České republiky. Postupně byl také manažerem Karla Kryla, Marie Rottrové, Olympicu, Lucie Bílé a dalších. Po prodeji Miss České republiky koupil Farmu Blaník, která se věnuje rodinám s dětmi, a zabývá se psaním.
Cukroví není nikdy dost, vyzkoušejte nové recepty!
Už máte napečeno? Určitě tradičně pečete své oblíbené kousky cukroví, nikdy ale není marné vyzkoušet si něco nového.
Vánoce bez knihy nejsou Vánoce - slevy až 20 %
Nejlepší výběr knih a hraček roku 2018 pod vánoční stromeček. Inspirujte se od detektivek přes pohádky pro děti až po vůně do bytu.
Román Až tady nebudu vypráví o ženské zranitelnosti i statečnosti
Jak říká britská spisovatelka Linda Greenová v úvodu své nové knihy: „V životě je jistá pouze jediná věc: že všichni jednou zemřeme.“ Některé z nás ovšem může tato událost zastihnout příliš brzo a příliš nepřipravené. A také se to může stát přičiněním někoho jiného…
Případy komisaře Joony Linny vás nenechají chladnými
Severské detektivky se v poslední době těší velké oblibě. Může za to typicky severská tíživá atmosféra, která z knih čiší? Je to surovým podáním vražd, které vás na jednu stranu děsí, na druhou až nepochopitelně lákají? Nebo jsou tak fascinující drsní, větrem a sněhem obroušení detektivové, kteří zahodili osobní život, aby se během své kariéry mohli věnovat honu na chladnokrevné zločince? Ať je to jakkoliv, faktem zůstává, že tento typ severské literatury je v dnešní době velmi populární.
Kdyby to nefungovalo, jeho knihy by se neprodávaly
V roce 2015 spatřila světlo světa jeho první kniha. Název byl jednoduchý, avšak výstižný - Břicháč Tom. Podnázev Jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i vy! byl vypovídající a minimálně pár lidí nalákal vyzkoušet hubnutí podle Břicháče Toma alias Tomáše Kosačíka. Všechny jeho kuchařské knihy se staly bestsellery. Jak je to možné? Zkrátka proto, že lidem to funguje. Podle jeho knih hubnou a ještě si pochutnají.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!