Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Čajový dýchánek se slevou 40 % ☕
Máme pro vás skvělou zprávu! Naše knihomolské čaje jsou nyní dostupné se slevou 40 %, což vám umožní vychutnat si jejich chuť a vůni za zlomek ceny.
DOčteNO- Náhradník
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Stromy
Pokud jste stejně jako já dávali v hodinách přírodopisu pozor, ale k tomu správnému vztahu k rostlinám to jednoduše nevedlo, pak si buďte jisti, že s touto knížkou nešlápnete vedle! Už vám nebude stydno, že stěží rozeznáte jehličnan od listnáče…
Soutěž o 3 výtisky knihy Vraždy v Arábii
Pokud máte rádi příběhy s detektivní zápletkou, pojďte si zasoutěžit o novinku slovenské spisovatelky Soni Bulbeck Vraždy v Arábii. Kniha čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Habibi – temná romance bez příkras
Hledáte knihu, jejíž příběh vás naprosto pohltí a „vyplivne“ až na samotném konci? Příběh, který je silný, hříšný a bez příkras? Pak sáhněte po Habibi, erotickém románu slovenské autorky píšící pod pseudonymem Baja Dolce.
Prolistujte svět s průvodci od JOTY – sleva 30 %
Chystáte se na cesty? Využijte jedinečné akce na průvodce od nakladatelství JOTA, které můžete až do konce června koupit se slevou 30 %. Prolistujte a procestujte svět!
Recenze: Srdcem mojí babičky
Chtěla bych vás nalákat na román z období druhé světové války. Je to vyprávění mladé dívky, které se zřekli rodiče a kterou zachránila babička.
Knižní novinky pro děti a mládež – květen 2023
Které novinky pro dětské čtenáře a teenagery přinesl měsíc květen na pulty knihkupectví?
DOčteNO: Protivný sprostý matky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!