RSS
archiv revue
Kynuté – vynikající Maršálkova kuchařka potěší nejen chuť, ale všechny vaše smysly
Jméno Josefa Maršálka je v médiích skloňované tak často, že ho nemusíme zeširoka představovat. Je to zkrátka jeden z nejznámějších českých cukrářů. Pokud rádi pečete, neváhejte se seznámit s jeho největší knihou, do níž vložil, jak sám říká, kus svého srdce a třicet let praxe a zkušeností.
Pojďte si zavzpomínat na minulost s edicí Můj rok
Máme rok, který končí číslem 3. Někteří z nás se v roce končícím právě trojkou narodili, nebo na něj vzpomínáme v souvislosti s významnou životní událostí. Vrátit se do minulosti a zavzpomínat na léta 1953, 1963, 1973 a 1983 můžete s knihami z edice Můj rok, které vydává nakladatelství Albatros pod značkou BizBooks.
Recenze: Bolest – barvitá zpověď izraelské ženy
Cruja Šalev je izraelská spisovatelka, která se narodila nedaleko Tel Avivu. Není tedy divu, že svůj příběh zasadila právě do Jeruzaléma, ale také do menšího města Tel Aviv. Literární um mají v rodině, její otec Mordechaj Šalev patřil mezi přední izraelské spisovatele a stejně tak i bratranec Meir Šalev se drží na prvních příčkách. Cruja pracuje jako redaktorka v nakladatelství, přičemž se její knihy dočkaly velkého ohlasu a překládají se do mnoha světových jazyků.
Soutěž o 3 výtisky knihy Třinácté znamení
Pojďte zkusit své štěstí v soutěži o erotikou nabitou vlčí romanci Třinácté znamení. Tato romantická fantasy ze série Vlci zvěrokruhu čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
77. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Knižní novinky – květen 2023
V květnu už má spousta z nás vybranou letní dovolenou, a tak je třeba vybrat si ještě knihy, které si vezmete s sebou na hory, k moři, zkrátka na místo, kde budete svou dovolenku trávit. Mrkněte na květnové knižní novinky, snad vám některá padne do oka a bude vám dělat společnost při letním relaxu.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Lámete si rádi hlavu? Máme pro vás skvělou zprávu!🙂
Nelamte si hlavu nad starostmi všedních dnů. Raději potrapte své mozkové závity jedinečnými hlavolamy. Od 9. 5. do 14. 5. 2023 pro vás máme na vybrané druhy hlavolamů slevu 40 %.
Rozhovor s autory knihy Zdravé hranice úspěchu
O vnitřním strachu, komplexech a jejich dopadech na psychiku – tak zní podtitul knihy Zdravé hranice úspěchu, s jejímiž třemi autory jsme si povídali. Jsou to: hokejový trenér, kouč, manažer a autor řady knih Marian Jelínek, psychoterapeutka, psycholožka, lektorka a koučka Iveta Fárová a trenérka, krizová interventka a úspěšná tanečnice Pavlína Hlučková. Jejich kniha je inspirativním zamyšlením nad některými otázkami naší doby, které souvisí s neustálým tlakem na výkon či všestranným, až překotným tempem rozvoje společnosti.
DOčteNO- Les v domě
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!