ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
57. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
3 thrillery z předprodeje, které by vám neměly ujít
Ještě ani nevyšly, ale už je na ně spousta objednávek. To znamená, že by měli zpozornět všichni milovníci napětí a mrknout se těm třem blíž na zoubek.
Recenze: Jak zachránit včely
Divoké včely létají za potravou 500, maximálně 1000 m od svého bydliště. Často se ale potýkají s nedostatkem, proto bychom jim měli pomoct a na svých zahradách jim nabídnout různé květiny a stromy bez pesticidů.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Lásku si zaslouží lidé, ne věci
Světově proslulá autorská dvojice The Minimalists přichází s dosud nejosobnější zpovědí a receptem na spokojený život, který vás bezpochyby překvapí!
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2022
Únor je sice nejkratší měsíc v roce, ale vliv na počet vycházejících knih to určitě nemá. Vyberte si z novinek pro děti a mládež.
Recenze: Tam, kde volá moře
„Tato kniha je zdánlivě jen o mladé Češce, co na druhé straně světa tváří tvář jiné kultuře, historii a přírodě najde mnohem víc než jen zapomnění. Doufám, že je také o velmi aktuálním tématu dvojí identity, dvou domovech, dvou kompletně odlišných kulturách a dvou srdcích na velmi od sebe vzdálených místech,“ říká o své knize Tam, kde volá moře její autorka.
KATEŘINA TUČKOVÁ O ŽENÁCH, VÍŘE A ZLU
Autorka kritikou i čtenáři oceňovaných knih Vyhnání Gerty Schnirch, Žítkovské bohyně nebo Vitka pokračuje v psaní o silných ženských hrdinkách. Tentokrát nás zavádí do nehostinného kraje pohraničních hor, kde se nachází zapadlá vesnice Bílá Voda. Vznikl tak další důležitý román, který vás zanechá hluboce zamyšlené i po jeho dočtení.
Recenze: Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo
Autoři knihy se snaží psychologicky rozebrat tři naše významné představitele, na základě kusých a náhodně posbíraných informací popsat, jací jsou to doopravdy lidé. Za mne osobně by psychologické rozbory osobností měl dělat opravdový psycholog.
Chcete romantickou fantasy? Pak si dejte Prázdné sliby
Fantasy i romantika, tohle spojení máme rádi, protože se moc dobře čte. Navíc se podíváte do světa plného magie, jaký se hned tak nevidí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.