Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: V klubíčku štěstí
Román V klubíčku štěstí je doslova srdcervoucí zpověď týrané ženy jménem Maisie Beanové. Avšak zpověď se netýká ani tak jejího trýznivého života s agresivním a manipulativním manželem Danym, jako spíše největší ztráty, kterou může rodič zažít – ztráty vlastního dítěte!
Recenze: Dokonalá smrt
V kopcích nad Edinburghem je nalezena zmrzlá dívka. Téhož dne za podivných okolností zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky. Vyšetřování již potřetí svede dohromady inspektora Luca Callanacha a šéfinspektorku Avu Turnerovou.
The Little Breton Bistro – čtěte knihy v angličtině
Tohle je příběh ženy, kterou málem zničily povinnosti. Obětovala se pro manžela, který si ji nevážil, uvadla kvůli nedostatku lásky. Musela skoro umřít, aby pochopila, jak žít. Nehrozí něco podobného i vám?
Recenze: Špatná dcera
Špatná dcera, to je název nového napínavého psychologického dramatu skvělé kanadské spisovatelky Joy Fieldingové. Příběh vypráví o třech sourozencích, které rodinná tragédie svede po pěti letech vzájemného mlčení opět dohromady.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - DUBEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
V našem KNIŽNÍM BAZARU "máme otevřeno" každý den
Kde koupíte novou knihu za super cenu? Naši věrní zákazníci už ho dobře znají - správná odpověď je KNIŽNÍ BAZAR. A že v něm máme otevřeno každý den, to je pravda. Je to nejoblíbenější kategorie našeho e-shopu.
Recenze: Líbánky
Měli jsme líbánky, ale přece jen jsme se na naší snové cestě na pohádkový ostrov Maledivy, plný kouzelných palem a liduprázdných, nikým nerušených pláží, pohádali. No co, to se stává. Manžel si šel ze vzteku pročistit hlavu. Nejspíš šel šnorchlovat, protože nikde na pokoji nevidím potápěčské brýle. Čekám… Čekám hodiny a hodiny, začínám trnout hrůzou. Co se mu proboha stalo? Kde je? Kam zmizel? Přece by mě tady jen tak nenechal. Natolik naštvaný byt rozhodně nemohl!
Knihy pro celou rodinu za 50 Kč
Knihy z nakladatelství JaS za pár korun
Soutěž o 3 výtisky knihy Petrademone
Patříte k fanouškům young adult a fantasy literatury? Pak vás jistě potěší naše soutěž o první díl série Petrademone. V tomto tajemném románu se společně s dívkou jménem Frida a jejími přáteli pustíte do nebezpečného pátrání. Kniha čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Snoubenci zimy – Projít zrcadlem
Vstupte do světa, který nikde jinde nenajdete. Je plný zajímavých postav, intrik, magie a příběhů se zápletkou, na kterou byste sami nikdy nepřišli.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!