RSS
archiv revue
MÁŠ NA TO! – Motivační kniha a zápisník pro kluky a holky
Jak se přihodí, že se z úplně obyčejného dítěte stane šampion ve stolním tenise, ze zakřiknutého kluka zdatný řečník, ze sportovního redaktora místního plátku autor světových bestsellerů? Právě to se dozvíte v těchhle úžasných motivačních knihách! Jejich autor Matthew Syed v nich s notnou dávkou humoru a nadhledu popisuje svou vlastní cestu za úspěchem a zároveň vyvrací předsudky, které nás často drží zpátky.
Rychlý a jednoduchý čokoládový recept, kterým dostanete každého
Co vyvolá blažený úsměv spolehlivěji než chuť čokolády? Máme pro vás rychlý recept na čokoládové suflé, kterým ohromíte i náročného labužníka.
Lískový les - tam pravidla neexistují
Fanoušci Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti a Dětí krve a kostí se budou chtít ztratit v Lískovém lese.
Grilovačka na zahradě
Není nad vůni a chuť grilovaného masa. Pokud patříte mezi milovníky grilování, máme pro vás recept na delikatesu, kterou jste možná ještě nevyzkoušeli.
Recenze: Tichá odplata
Dania Gorská si v Londýně vybudovala skvělou kariéru coby policistka. Najednou se ocitá na skotském venkově, kde má vyšetřit několik brutálních vražd. Místní si šeptají o kultu druidů a vraždy nejsou ani zdaleka jedinými zločiny, k nimž tady dochází.
Recenze: Mýty a legendy pro unavené rodiče a jejich děti
Mýty a legendy pro unavené rodiče a jejich děti je kniha, která fantastickým a velice neotřelým způsobem odkrývá starobylý svět tradičních mýtů a legend, avšak vyprávění Dana Greena je naprosto netradiční. Musím říct, že jsem se při čtení bavila, smála, někdy až za břicho popadala.
Osobní růst je cesta, která nekončí
Pokud před sebou potřebujete mít jasný cíl s páskou, kterou proběhnete, zkuste to změnit. Jsou cesty, které konce nemají, ale přesto stojí za to se po nich vydat. Tak je to například s osobním růstem. V tomto případě bychom nikdy neměli říct, že jsme na konci. To je na tom ovšem to krásné...
Recept na dobrou a rychlou pizzu bez kvasnic
Máme pro vás recept na chutný oběd nebo večeři, které budete mít hotové tak asi za půl hodiny. Ano, bude to pizza a nebudeme potřebovat kvasnice!
Recenze: Katharinina šifra
Elitní policista William Wisting se přátelí s mužem, kterému před čtyřiadvaceti lety zmizela manželka. Žena po sobě zanechala tajnou šifru a nyní to vypadá, že zmizel i Wistingův přítel. Navíc vše nasvědčuje tomu, že oba manželé byli zapletení do závažného zločinu.
21. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!