RSS
archiv revue
Recenze: Vetešník
Na knize Vetešník od Jess Kiddové mě upoutala nejprve obálka a hlavně její název. Trochu mi to připomínalo jinou knihu z nakladatelství HOST, a tak jsem se s očekáváním začetla i do anotace. Ta mě opravdu přesvědčila, že je to kniha jako dělaná pro mé čtení.
Recenze: Stromboli
Oba jsou úspěšní spisovatelé. Mají dokonalý domov, dvě úžasné děti a manželství jako z pohádky. Jenomže pak se ona rozhodne, že ho opustí. Nechce žít bez lásky a touží najít sama sebe. Pomůže jí skupinová terapie ve slunné Itálii?
Medvěd a slavík - jen odvaha tě může zachránit
Marina Petrovna měla čtyři děti a všechny je hluboce milovala. Přesto věděla, že ani jedno z dětí není TO dítě, holčička, po které tolik toužila a na kterou čekala…
Udělejte si radost novým čtením! Kampaň Kniha ti sluší podpoří znovuotevřená knihkupectví
Ani při opatřeních proti nákaze koronavirem knihkupci a nakladatelé neusnuli na vavřínech. Otevření prvních obchodů s knihami přichází právě včas, aby v nich mohla v plné parádě proběhnout kampaň Kniha ti sluší. Přijďte si také udělat radost novým přírůstkem do své knihovničky a využijte slevový kupon na 50 Kč!
Recenze: Tajemství hedvábného vějíře
V knize Tajemství hedvábného vějíře vypráví svůj smutný příběh osmdesátiletá vdova Lilie. Je to příběh plný bolesti a bezpráví se zakořeněným pocitem křivdy. Ne však křivdy spáchané vůči její osobě, ale vlastní křivdy, které se dopustila na člověku, kterého milovala ze všech nejvíce, své spřízněné duši, svému druhému já, Sněžnému kvítku, s kterým uzavřela jako dítě vztah, tzv. lao-tchung, který trvá celý život a je silnější než pouto k muži nebo k vlastnímu dítěti.
Vesmírní baroni + 100 KNIHCENTŮ navíc
Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru
Marian Jelínek: „Pomalu létáme na Mars, ale přitom neznáme sami sebe.“
Jaké bylo dětství hokejového trenéra, kouče, manažera a autora řady knih o sebepoznání? O čem je jeho nová kniha Vnitřní svět vítězů? Co radí sportovcům v době koronavirové a jak se se současnou situací vyrovnává on sám? To vše prozradí Marian Jelínek, který individuálně spolupracuje s manažery a vrcholovými sportovci, v následujícím rozhovoru.
Zabavte děti pomocí úžasných samolepkových knížek
Máte doma hravé dítko, nebo naopak malého vědátora, který rád poznává nové a nové věci? Ať tak či tak, oba jistě ocení některou ze samolepkových knížek, v nichž vedle zábavy s velkou spoustou samolepek objeví také mnoho zajímavostí a poučení. Z úžasné nabídky značky ELLA & MAX si vyberou kluci i holky nejrůznějších věkových kategorií a zájmů.
22. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Máš na to!
Jak se přihodí, že se z úplně obyčejného dítěte stane šampion ve stolním tenise, ze zakřiknutého kluka zdatný řečník, ze sportovního redaktora místního plátku autor světových bestsellerů? To vše a mnohem více se dozvíte v knize Máš na to!, kde autor Matthew Syed líčí s notnou dávkou humoru a nadhledu svou vlastní cestu za úspěchem. Poznáte, že se po ní může vydat každý – ale úplně každý! Zasoutěžte si o tuto úžasnou knihu, čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!