RSS
archiv revue
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2020
Pravidelná porce tipů na knižní novinky pro naše ratolesti - od nejmenších až po teenagery - je tady!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Šikmý kostel
Na pulty knihkupectví se v těchto dnech dostala kniha Šikmý kostel. Jedná se o první díl zamýšlené trilogie, který by určitě neměl ujít vaší pozornosti. Více se dozvíte v recenzi Denisy Šimíčkové.
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Žena, která uvařila svého manžela 25. 2. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Žena, která uvařila svého manžela.
Přečtěte si knihu Cari Mora Thomase Harrise
Mlčení jehňátek a Hannibala Lectera není nutné nikomu představovat. Ale Cari Mora je něco úplně jiného. Jedno mají společné – budete se bát...
Soutěž o 3 boxy autobiografie 3 a ½ roku
Zajímá vás životní příběh českého miliardáře? Ve čtyřech dílech autobiografického cyklu 3 a ½ roku ho můžete poznat. Soutěžíme o 3 boxy|!
Recenze: Archanděl
Začalo to v devadesátých letech. Tehdy došlo k brutální vraždě šesti členů metalové kapely. Až dnes na světlo vyplouvají nové důkazy a vše nasvědčuje tomu, že všechno bylo úplně jinak. „Archanděl“ je strhující příběh, jehož autoři zdatně šlapou na paty velikánům v žánru kriminálního thrilleru.
Recenze: Sám proti inkvizici
„Pouze ten, kdo musel přežívat s dvojí totožností a celá léta skrývat se strachem a s hanbou svou identitu, kterou považuje za pravdivou, ví, jaké je to utrpení. Je to víc než tíha, je to dráp drásající vás i ve spánku.“
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení HRA SE SMRTÍ 18. 2. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení HRA SE SMRTÍ.
The Starless Sea – přečtěte si knihu v originále
Proč číst knihu v angličtině? Protože překladem se často stírá spousta slovních hříček, které se zkrátka přeložit skoro nedají. Protože kniha v originále má své kouzlo a knihu The Starless Sea si ani jinak přečíst nemůžete - zatím ji u nás nikdo nevydal.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!