RSS
archiv revue
Recenze: Barva vraždy Bee Larkhamové
Bee Larkhamová byla svobodomyslná učitelka hudby. Záměrně říkám: Byla. Někdo ji zavraždil a jediným svědkem její vraždy byl třináctiletý Jasper. Problém je, že Jasper není jako my. Nedokáže si zapamatovat obličeje a svět vnímá pouze jako shluk barev. Dokáže i tak pomoct policii vypátrat vraha?
Knižní novinky pro děti a mládež - červen 2019
Červnové knižní novinky určené dětem a mládeži jsou tady.
Recenze: Přiveď mě zpátky
Layla a Finn byli pár snů. Mladí, krásní a zamilovaní. Layla se bohužel ztratila a svět ji považoval za mrtvou. Finn se po letech zasnoubil s její sestrou Ellen. Jenomže od té chvíle nemá chvíli klid. Někdo mu vyhrožuje a posílá věci patřící Layle. Kdo to je a co má za lubem?
KNIHCENTRUM Festival nabídne jedinečný program besed i slevu 20 %
Letní měsíce lákají návštěvníky Ostravy celou mozaikou kulturních akcí a největší knihkupectví v Moravskoslezském kraji k nim přispěje KNIHCENTRUM Festivalem s nabitým programem. Ve dnech 17.–19. července budete mít možnost navštívit každý den sérii besed s exkluzivními hosty. Po dobu festivalu navíc platí sleva 20 % na veškerý sortiment knihkupectví i kavárny.
Soutěž o 2 výtisky knihy Sněžná slepota
První islandský thriller, který dobyl světové žebříčky. Pojďte si o tuto knihu zasoutěžit.
Beseda: Pavla Jazairiová - Jiná Afrika
Bývalá redaktorka zahraničního zpravodajství Českého rozhlasu – Radiožurnál, kde se specializovala na oblast Blízkého Východu a Afriky Pavla Jazairiová představila v Domě knihy upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku.
Beseda: Jan Cimický - Najdi si mne, Běh na dlouhou trať
V Domě knihy pokřtil přední český psychiatr, básník, prozaik a překladatel Jan Cimický své dvě nejnovější knihy - Najdi si mne a Běh na dlouhou trať. Jejich kmotry se stali oblíbený herec Jan Fišar a sociolog, environmentalista a europoslanec Jan Keller.
Beseda s Alešem Palánem ke knize Raději zešílet v divočině
Kniha Raději zešílet v divočině, která vyšla loni na jaře v nakladatelství Prostor, se stala bestsellerem, bylo prodáno takřka 40 tisíc výtisků a zvítězila v anketě Kniha roku Lidových novin. Aleš Palán ji o ní besedoval na veletrhu Svět knihy Praha.
Kaštánek - thriller jako od Stiega Larssona
Čtete rádi severské thrillery, z kterých běhá mráz po zádech i v horkém létě? Pak tu pro vás máme lahůdku! Má takový nevinný dětský název, ale zdání klame. Budete hltat každé slovo!
Recenze: Pošťákova snoubenka
Roztomilý příběh Pošťákova snoubenka je volným pokračováním díla Podivuhodný život osamělého pošťáka kanadského autora Denise Thériaulta.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!