Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Nesmrtelný kriminalista Martin Servaz
Nemáte taky tak trochu pocit, že detektivové jsou ve většině knih velcí smolaři? Nebo alespoň já mám na štěstí. A kriminalista Martin Servaz není výjimkou.
UKONČENO - SLAVÍME 10 LET - OSLAĎTE SI S NÁMI ŽIVOT
Internetové knihkupectví a síť prodejen KNIHCENTRUM.CZ slaví v červenci 10 let svého působení na českém trhu.
Tajemství Hieronyma Bosche - jaké poselství má slavný obraz, který i dnes vyvolává spoustu otázek?
Poté, co je slavný triptych Zahrada pozemských rozkoší mistra Hieronyma Boshe, cíleně polit kyselinou, je nutného ho nově zrestaurovat. V Museu del Prado se toho ujímá Michael Keie a k ruce má i Antonia Nebriju. Ten si všimne divných znaků na poškozeném místě a upozorní na to Michaela. Mezitím se u něj staví Grit Vandewerfová, která má na starosti výslech zadrženého atentátníka pátera Baerleho. Ten s ní odmítá mluvit. Proto si vyžádá Michaelovu pomoc. Jen s jeho pomocí se páter Baerle dá do vyprávění o obraze a jeho tajemství. Jenže co je na obraze tak strašného, že ho musel páter zničit?
Anthony Ryan v Ohni probuzení představuje zcela nový a svěží koncept světa
Kdysi světu vládli draggové – byli pány nebes, moří i země. Nikdo se jim nemohl postavit, dokonce ani lidé. Z kořisti se ale brzy stal lovec. Lidstvo draggy svrhlo, uštvalo je, vyhnalo a začalo zneužívat jejich krev pro výrobu produktů. Lidé si z nich vytvořili své trofeje a základ ekonomiky. Výtvory z krve draggů od té doby udržují mír. Co když ale jednou draggové vymřou a svět své někdejší pány ztratí?
Hledání ztraceného času očima Egona Hostovského
Nedávno se mi dostala do ruky kniha z edice Česká knižnice od nakladatelství Host, která zahrnovala dva romány Egona Hostovského – Dům bez pána a Půlnoční pacient. Pokud vás zajímají osudové okamžiky 20. století ne v číslech, ale tak, jak ovlivnily životy obyčejných lidí, nebudete litovat.
Knižní novinky pro děti a mládež - červenec 2018
Brzy se nám letní prázdniny přehoupnou do druhé poloviny a my pro vás máme pravidelné tipy na čtení. Jaké nové knihy pro děti a mládež, které stojí za pozornost, vychází v červenci?
UKONČENO - Kriminální příběhy se slevou - 30 %
Ve spolupráci s nakladatelstvím JOTA jsme vám přichystali slevu na kriminální příběhy! A že máte z čeho vybírat. Pojďte se na to s námi podívat.
Soutěž o 2 výtisky knihy Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky
Krásně ilustrovaná kniha Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky, kterou vydalo nakladatelství Albatros, u nás čeká na dva výherce. Najdete v ní krátké příběhy odkrývající osudy mimořádných žen z minulosti i současnosti. Pojďte soutěžit!
Tvůj čas se krátí vás zavede do světa, který v sobě má ledacos hororového a děsivého
Útočiště i Speciální jednotka FBI sdružují agenty s výjimečnými schopnostmi. Patří sem jasnovidci, telepati nebo média hovořící s duchy. Bohužel se zdá, že v případě uprchlého lupiče ukrývajícícho se v Apalačských horách jim budou všechny schopnosti k ničemu.
Už vím, co je hygge. Jeho kouzlo nás provází celou knížkou
V malém městečku Yulethorpe se ocitá mladá Dánka Klára. Chtěla si jen prohlédnout krajinu, kterou zná ze seriálu Vraždy v Midsommeru. Ten je hrozně moc populární v její domovině. V místní hospůdce je svědkem hádky mezi Rozou a Luisou.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!