RSS
archiv revue
UKONČENO - NOČNÍ NAKUPOVÁNÍ JIŽ TUTO NEDĚLI 22. 4. 2018 – SLEVA 10 % NA VŠE
Navštivte náš e-shop www.knihcentrum.cz tuto neděli 22. 4. 2018 od 20:00 do 22:00 a využijte mimořádnou příležitost nakoupit vše se slevou 10 %.
Divné počasí pro příznivce hororu i detektivky
Joe Hill sice prozatím nedosáhl slávy svého otce, ale kvalitativně se mu rozhodně přiblížil. Dokazuje to i v povídkové knize Divné počasí, kterou vydalo nakladatelství Beta.
Novinky knižní rodinky - 1. díl
Ti z vás, kteří navštěvují náš e-shop pravidelně, určitě vědí, že máme v logu KNIHCENTRUM.cz rodinu. A protože jsme pro vás začali natáčet videa s tipy na knižní novinky, které přistály na pultech knihkupectví, nazvali jsme je Novinky knižní rodinky. Vítejte u prvního dílu.
Papež a Mussolini - tajemství papeže Pia XI. a vzestup fašismu v Evropě
Kniha Papež a Mussolini byla sepsána pár let poté, co byly badatelům zpřístupněny vatikánské archívy, které odkryly dosud nezveřejněné informace o stycích Vatikánu s Německem budované od počátků 30. let až do konce druhé světové války.
Kniha Lykke vás vezme na výlet, na honbu za pokladem
Vydejte se s knihou Lykke hledat štěstí a naučte se nacházet dobro, které v našem světě je. Tato kniha vám jej pomůže vynést na světlo.
Kavárna malých zázraků vás zavede do Benátek
Nelly Delacourtová je nešťastně zamilovaná, bojí se létat a miluje své pomalé životní tempo. Po jednom osudovém objevu, kdy najde v krabici starých knih zapomenuté věnování, se rozhodne vše zahodit a žít trochu spontánně.
Eva Tvrdá: Chtěla jsem každé město pojmout tak, aby z něj byla cítit jeho atmosféra
Ve čtvrtek 5. dubna byla hostem v ostravském Domě knihy Eva Tvrdá. Je to rodačka z Opavy a vystudovala Pedagogickou fakultu v Ostravě. Vyučovala na Základní škole v Dolním Benešově. Žije a tvoří na Hlučínsku, které je součástí opavského Slezska. Její tvorba je proto silně spjata s moravskoslezským prostředím. Autorka v loňském roce navštívila města Českého Slezska, bylo jich celkem 34, mobilem si je vyfotila a o každém z nich napsala krátké pojednání. Nyní čtenářům předkládá aktuální svědectví o stavu Českého Slezska po sto letech jeho existence.
Kniha Jiná Gabriela Koukalová se vyhoupla mezi nejprodávanější tituly
V nejednom knihkupectví se kniha Jiná Gabriela Koukalová dostala do žebříčku hned po svém vydání. Součástí této publikace jsou také dosud nezveřejněné fotografie.
KNIHCENTRUM.CZ bude partnerem Garden Food Festivalu v Ostravě
Úspěšný gastronomický festival se v letošním roce uskuteční nejen v Olomouci, Zlíně a Ostravě, nově zamíří také na Valašsko. Přehlídka dobrého jídla a pití pod širým nebem se tak poprvé představí v Rožnově pod Radhoštěm. Tváří festivalu bude opět známý televizní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Vstupenky na jednotlivé akce jsou v předprodeji od 15. ledna.
Soutěž o 4 výtisky knihy Vitka
Soutěžíme o knihu Vitka Kateřiny Tučkové, kterou vydalo nakladatelství HOST. Zajímá-li vás příběh ženy, která byla mimořádně nadaná a bohužel zemřela velmi mladá, pak poďte zkusit štěstí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!