RSS
archiv revue
Václav Klaus s Jiřím Weiglem na besedě v Domě knihy
10. února proběhla v Domě knihy Knihcentrum beseda s Václavem Klausem. Beseda se týkala zejména tématu spojeným knihou Stěhování národů, s.r.o., kterou napsal ve spolupráci s Jiřím Weiglem. Vlna ilegálního masového přistěhovalectví do zemí Evropské unie se dotýká životů stovek miliónů Evropanů.
Příběhy inspirované životem policisty
Detektivky patří v knižním i filmovém světě k mým nejoblíbenějším žánrům. Zatímco na televizních obrazovkách se občas vyskytne velice povedený český seriál (např. Případy 1. Oddělení), v literatuře je to na domácím literárním poli trochu slabší.
Knižní novinky únor 2016
Ohlédněme se za knižními novinkami, které se na knižních pultech objevily v únoru.
Soutěž Nejoblíbenější recept z kuchařky
Pošlete nám váš nejoblíbenější recept z ajkékoliv kuchařky, kterou prodáváme v našem internetovém knihkupectví KNIHCENTRUM.CZ.
Soutěž o 3 e-knihy Ryba jménem Ian
„Když strávíte celý život v akváriu, zemřete jako stará ryba bez zážitků." Toto však není případ ryby, která se jmenuje Ian. Ta ze svého akvária na balkoně vyskočila a cestou dolů z výšky nahlíží do oken a života obyvatel domu.
Claudia Gray: STAR WARS Ztracené hvězdy
Znali se už od dětství a byli to nejlepší kamarádi. Každý ale pocházel z jiné společenské vrstvy. Měli ale společné sny. Milovali létání a oba se chtěli dostat na imperiální akademii. A to je nakonec rozdělilo. Thane a Ciena teď stojí každý na jiné straně. Na straně Impéria a Povstalecké aliance.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!