RSS
archiv revue
Dokonalý cizinec
Dokonalý cizinec, který o vás ví vše. Román, který se vám objeví doma a který vám vypráví o tom, co jste se celý život snažili skrýt a utajit. A ví o vás úplně všechno. Může být něco horšího?
Knižní novinky - březen 2016
Březen je měsíc, který je vždy věnován knize a čtenářství. Pojďme se podívat alespoň na některé knihy, které v tomto měsíci vyšly a vyjdou.
Zeď vzpomínek
Vypravěčské umění Anthonyho Doerra je elegantní, něžné a procítěné. Píše tak lehce, jako tanečník tančí, ale za tou lehkostí je ukryto hodně práce a času. Výsledkem je jeho druhá sbírka povídek Zeď vzpomínek. Doerr je básník, který píše beletrii…
Diane Thomas: V divočině
Příběh dvou zraněných duší, dvacetiletého Dannyho, veterána z Vietnamu a osmatřicetileté Katherine, ženy, která měla dlouhou dobu jen krůček od smr
Mallika Chopra: Má trnitá cesta k radosti ze života
„Jsem tolik zaneprázdněná, že mi nezbývá čas zamyslet se nad tím, co vlastně chci, nechat vyklíčit své tužby, žít denně způsobem, jenž by mi přinášel klid a spokojenost.“
Nadprůměrná kniha s mnoha literárními nedostatky...
Kdybych ji měl jedním slovem zhodnotit v kontextu současné české prózy, pak bych nemohl jinak, než knihu Dcery spisovatelky Kateřiny Dubské označit za nadprůměrnou.
Soutěž o 3 knihy Archerův hlas
Tento týden jsme připravili soutěž pro romantické duše. Soutěžit můžete o knihu Archerův hlas - příběh o utrpení, o osudu a především o mocné síle lásky.
Vladimíra Ševelu překvapilo těžké dětství Karla Köchera
Novinář Vladimír Ševela je autorem knihy Český krtek v CIA s podnázvem Cesta Karla Köchra z STB přes americké tajné služby do Prognostického ústavu. V únoru ji představil v Domě knihy.
Výherci soutěže Nejoblíbenější recept z kuchařky
Konečně tady po velmi těžkém rozhodování máme výsledky soutěže.
Stopy v oblacích
Jestli jste četli Born To Run (Zrozen k běhu) a kniha se vám líbila, pak budou Stopy v oblacích to pravé čtení právě pro vás. Kolik z nás ví na vlastní kůži, jak to chodí v tomto drsném světě, který se s nikým nepárá a kde může jít o zdraví a někdy i o život?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!