RSS
archiv revue
Recenze: Kudy kráčel zločin
Některé skutečné kriminální příběhy strčí do kapsy všechno, co kdy vymysleli autoři detektivek s bohatou fantazií. Detektiv Karel Tichý odhaloval nejzávažnější hospodářskou kriminalitu a nyní se s vámi podělí o kauzy, které známe z novin a televize. Byl přímo u toho, a tak vám prozradí i to, co nikdy v médiích nebylo.
Recenze: Fit recepty Vegan
Vyznáváte zdravý životní styl, anebo byste na něj rádi přešli, ale zatím se vám to nedaří? Hlídáte si kalorie, máte rádi výživná jídla a vyvarujete se nezdravým složkám? V tom případě sáhněte po skvěle vypadající kuchařce od slovenské výživové poradkyně.
Srpnové DESKOHRÁTKY + soutěž o hry
Deskovkáři, držte si klobouky a naskočte si na divokou jízdu světem deskových her! Srpnové novinky jsou tady!
Nové karetní hry od MINDOKU (nejen) na dovču
Vydavatelství MINDOK připravilo pro vášnivé milovníky párty her tři novinky, které se vám všechny díky svým rozměrům vejdou i do malé kabelky. Krabičky obsahují pouze karty a pravidla. Žádnou z nich nebudete hrát déle než půl hodinky. Tyto karetní hry jsou ideálními společníky na dovolenou, ale třeba i na párty. Nebo si je můžete zahrát o volných chvílích s rodinou.
Recenze: Po čem kočky touží
Mnoho lidí si myslí, že mít kočku není alchymie. Není, ale zároveň pokud o tomto zvířecím druhu nemáte dostatek informací, nevíte o jejich potřebách, můžete napáchat v životě těchto tvorů mnoho paseky. A to by byla škoda. Pojďme se proto naučit správně komunikovat s kočičkami.
Recenze: Hádka
Domov je nejlepší místo na světě. Jenomže co když to není tak úplně pravda? Co když se z hodné a poslušné holčičky stane někdo, koho sotva poznáváte? Někdo, komu nemůžete věřit, a koho dokonce podezíráte z toho, že je schopný ublížit nejen vám, ale i dalším členům rodiny.
Smíchem nabitá sleva 40 %
Pozor, pozor! Servírujeme vám porci omlazujícího smíchu, který roztančí nejen vaši duši, ale také váš rozpočet!
Vyberte si knihu ZDARMA podle svého gusta
Nakupte cokoliv z kategorie Kuchařky & nápoje a vyberte si jednu ze tří lahodných knih do svého košíku jako dezert ZDARMA!
Letní gastronomické pohlazení
Kdo z nás by neměl rád sezónní ovoce, zeleninu a bylinky? O to víc, pokud si je pěstujete na zahrádce sami. A tak za vámi dnes přicházím s pár tipy na to, jak tyto dary zužitkovat.
DOčteNO- Ďábelské ovoce
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!