Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Zážitky z karantény Haliny Pawlowské
Vakcína proti špatné náladě – tak by se mohla jmenovat tato kniha plná povídek. A i když už není jaro a my (zatím) nejsme v karanténě, dobrou náladu budeme určitě potřebovat.
Recenze: Čaropisci
Starověká civilizace hierofantů lidskému pokolení zanechala odkaz v podobě skribů – znaků schopných upravit realitu dle přání jejich zapisovatele. S takovou vymožeností mohly kupecké rody vytvořit vlastní abecedu, vylepšovat projekty a dodat přístrojům vymoženosti, které by mez magie nebyly ani myslitelné. Moc v lidských rukou ale nezná hranic, a proto se velice rychle objevily snahy získat moc realitu nejen přepisovat, ale i jako bůh vytvářet.
DOčteNO - Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Jaká je škola pana Scotta? Přece báječná!
Jak se vyrovnat s nutností přestěhovat se daleko od domova? Jak si najít kamarády ve škole, kde se nemluví česky a kde jste celý den sám?
Knižní novinky pro děti a mládež - říjen 2020
Pomalu a jistě se blíží Vánoce a už nyní nastal čas nakoupit dětem knihy. Ty vždy pod stromečkem potěší.
Recenze: Havraní tarot
Havrani mě fascinovali už od útlého věku, stejně jako ostatní ptactvo. Na rozdíl od ostatních však kolem havranů vždy byla jakási záhadná aura, která mě přitahovala. Proto jsem si nemohla nechat ujít nádherně zpracovaný tarot zaměřující se přímo na tyto úžasné tvory. A udělala jsem dobře!
Recenze: Neviditelná žena - Příběh agentky Virginie Hallové
Příběh Virginie Hallové je fascinujícím svědectvím o „neviditelných“ formách protinacistického odboje .
Halloween – zábava nebo horor?
Blíží se Halloween a jestli rádi zdobíte a tvoříte, existuje celá řada možností, jak se na něj připravit. I když má u nás tento svátek hodně zastánců i odpůrců, je to jen otázkou vkusu a výběru, co se komu líbí.
Zpříjemněte dětem podzimní usínání s oblíbenými hrdiny
Od pohádky k pohádce
Recenze: Zmizení perníkové princezny
Malé české městečko a jeho obyvatelé, prožívající obyčejné i dramatické chvíle svého života. Dvě všetečné sestry, kterým nic ze zdejšího dění neunikne. Když se začne postrádat místní perníkářka, neváhají si zahrát ani na detektivní očka…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!