RSS
archiv revue
35. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Než ho poznala
Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte fascinující psychologický thriller o velmi zvláštním přátelství dvou sousedů.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Věk supernovy
Určitě i vy znáte ono okřídlené rčení o tom, že děti jsou naše budoucnost. Jenomže co když je to pravda? Co když dojde k tragédii, kdy zemřou všichni dospělí lidé a přežijí jen ti, kterým není víc než třináct let? Má svět naději, nebo se žene do záhuby?
DOčteNO - Saturnin zasahuje
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Titáni – první díl YA série, která vás přiměje číst
Na Titu jsou lidé zakázaní. Můžou tady žít jen Titáni a Olympané. Co když se tam ale z ničeho nic objeví člověk a sám neví, jak se tam ocitl?
Recenze: Než ho poznala
Dva mladé páry. Dvě velká tajemství. A jedno velmi podivné přátelství. Hen je přesvědčená o tom, že její soused Matthew je vrah. Tak proč jí nikdo nevěří? Vždyť ho při jedné vraždě dokonce viděla na vlastní oči. Nebo je to všechno jinak?
Karty emocí – když nevíte, jak se rozhodnout
Někdy se člověk sám v sobě nevyzná, jen cítí, že je něco špatně. Ale jak z toho ven? Jak se rozhodnout?
Wim Hof: „Ledová sprcha půl zdraví.“
Ledový muž přichází. Jmenuje se Wim Hof a přináší techniku spojující mysl a tělo, kterou vyvinul v průběhu více než 40 let – během nichž dosáhl více než dvacítky Guinnessových rekordů –, a kterou nyní shrnul do své knihy s názvem Wim Hof. Ledový muž s podtitulem Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, jak využít svůj fyzický i duševní potenciál.
Recenze: Dneska půjdu spát až zítra
Marina strávila báječné léto na brigádě v USA. Další rok se jí ale nechtělo platit zprostředkovatelskou agenturu, a tak vyrazila na vlastní pěst. Věděla, že riskuje, ale nikdy by ji nenapadlo, že ji odhalí imigrační úředníci. Pár dní na to se ocitla v pekle.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘÍJEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.