RSS
archiv revue
Milovníci knih, zbystřete. Tyto dárky nesmí uniknout vaší pozornosti!
Letos jsme vám udělali radost několika knihomolskými dárkovými předměty, které jsme zařadili do sortimentu našeho e-shopu i kamenných knihkupectví. A na závěr tohoto roku jsme tuto sekci obohatili ještě o něco, co jste sami chtěli.
Recenze: Klikaté cesty
„K čemu je litovat něčeho, co už stejně nelze odestát?“
Recenze: Psychohry
Dárek pro tebe je tahle hra. Máš odvahu hrát? Čtyři lidé podlehli pokušení a od té doby o nich nikdo neslyšel. Jejich rodiny šílí strachy, a tak si najmou psycholožku a soukromou vyšetřovatelku Augustu Bloomovou, aby se je pokusila najít. Podaří se jí to, než bude příliš pozdě?
Soutěž o 3 balíčky 2 knih Břicháče Toma
Vyzkoušejte nejlepší recepty, které vám ušetří čas a pomohou zhubnout. Soutěžíme o balíčky 2 knih Břicháče Toma: Nejjednodušší recepty a Nejjednodušší plán 29 dní. Balíčky čekají na 3 výherce!
Ke všem kuchařkám Břicháče Toma - dřevěné prkénko (původně 990 Kč) ZDARMA
Pokud znáte někoho, komu chybí v knihovničce všechny kuchařky Břicháče Toma, darujte mu je pod vánoční stromeček společně s exkluzivním dřevěným krájecím prkénkem Břicháč Tom, které právě teď od nás obdržíte ZDARMA.
Můžou dvě mladé dívky změnit celý svět?
Život elfů je román o umění, snech, přírodě, síle lásky a o tom, jak nám můžou vlastní sny pomoct vytvořit lepší budoucnost.
Recenze: Iluminace
Román spisovatelky Mary Sharrattové Iluminace líčí neobyčejný příběh ženy, nejmladší dcery Mechthildy z Bermershieinu, Hildegardy z Bingenu.
Vánoční bestsellery od nakladatelství JOTA + kniha Pojďte slavit za 1 Kč
Vánoce už klepou na dveře. Poslední týdny nás dělí od konce roku, a především od vánočních svátků. Pokud ještě sháníte dárky, máme pro vás super tip. Podívejte se.
Historie, fakta, příběhy. Podruhé v hledišti slavných stadionů
Jejich architektura je oslnivá, svým futuristickým vzhledem připomínají vesmírné lodě. Fotbalové stadiony nejsou pouze dějištěm sportovních utkání, kde se přítomní fanoušci stávají svědky významných momentů jednoho z nejpopulárnějších sportů planety. Mnohdy ovlivní podobu celého města, ve kterém se nacházejí. Klenoty mezi areály si můžete prohlédnout v dalším pokračování knihy Fotbalové stadiony.
Knižní novinky - prosinec 2019
Poslední měsíc v roce přináší nejdelší noci, nejkratší dny a také nejkrásnější svátky v roce. Je nejvyšší čas myslet na dárky – pojďte se s námi podívat na prosincové knižní novinky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!