RSS
archiv revue
Zdeněk Svěrák: Knihu rozepsanou mám a bude se jmenovat Strážce nádrže
Ve čtvrtek 8. února zavítal do ostravského Domu knihy oblíbený herec, scenárista, spisovatel a autor písňových textů Zdeněk Svěrák. Ve spolupráci se skladatelem Jaroslavem Uhlířem má na kontě kolem 400 písniček. Samostatně pak napsal scénáře k filmům Vrchní, prchni, Obecná škola, Kolja, Tmavomodrý svět a Vratné lahve.
UKONČENO - Právě teď obdrží prvních 100 nákupů knihu Český dům Londýn 2012 ZDARMA
Začínají XXIII. zimní olympijské hry v Pchjongčchangu. Proto prvních 100 nakupujících dnes 9. 2. 2018 od 11:00 obdrží knihu "Český dům Londýn 2012" ZDARMA.
Válka starého muže: Konec všech věcí - šestý díl série Koloniální války
Člověk dosáhl už téměř všeho. Dotkl se hvězd, našel nový život, našel nová neobjevená místa. Ne vždy ho ale vítali s otevřenou náručí. Z tohoto důvodu vznikla Koloniální unie, která měla za úkol chránit nejen lidstvo, ale i celou planetu Zemi. Všechno fungovalo dokonale, vyřešil se problém s přelidněním i kolonizováním planet. Po čase si ale lidstvo uvědomilo, že už má všeho dost.
Franck Thilliez vás ve Smrtící DNA zavede z deštivé Paříže přes alpské vrcholky až do vzdálené amazonské džungle
Jakmile dočtete knížku Francka Thillieze Smrtící DNA, bude vám to líto. Skončí tak další příběh, který vás maximálně vtáhne do děje. Velmi přirozený sloh přináší nespočet odborných informací, které vás budou nutit zjišťovat si víc a víc.
Soutěž o 3 výtisky knihy Štěstí na talíři
Chcete vypadat dobře? Pojďte si zasoutěžit o knihu Štěstí na talíři, jejíž autorkou je expertka na zdravé a účinné hubnutí Lada Nosková.
Václav Svěrkoš: Není nic lepšího než profese sportovce
Ve čtvrtek 1. února se v Domě knihy konala beseda a autogramiáda bývalého českého fotbalového útočníka, hráče FC Baník Ostrava a reprezentanta. Mimo ČR působil tento sportovec na klubové úrovni např. v Německu, Rakousku, Francii a Řecku. Aby zúročil své zkušenosti, zaměřil se na mladé talentované hráče a založil hráčskou agenturu.
David Gruber: Univerzální rada na super komunikaci neexistuje
Ve čtvrtek 25. ledna představil v Domě knihy svou Zlatou knihu komunikace David Gruber, zakladatel oboru „techniky duševní práce“, který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Je nejčtenějším autorem populárně naučných knih z této oblasti, kterých se prodalo více než milion sto tisíc kusů. Stojí za řadou nových významných objevů z oblasti mezilidské komunikace (tzv. multimetod).
MUDr. David Frej: Rád bych napsal knihu, která by se zabývala samoléčebnými procedurami
Ve středu 24. ledna byl hostem Domu knihy MUDr. David Frej, který se zabývá léčbou chronických, zejména civilizačních nemocí, řešením vleklých zánětů v těle jako příčiny nemocí, výživou, detoxikací a regenerací organismu. Alternativní medicínu studoval v Albuquerque v Novém Mexiku, v Rakousku a v indické Puně. Založil také mezinárodní centrum vzdělávání v oblasti alternativní medicíny ADVANA.
Soutěž o 3 výtisky knihy Les - návod k použití
Jste-li milovníky potulování se po lese, pak vás jistě zaujme kniha Petera Wohllebena, o kterou soutěžíme. Tři z vás mohou vyhrát knihu Les - návod k použití.
Knižní novinky - únor 2018
Únor je rozhodně ve znamení Dana Browna. Jeho thriller Počátek je nejočekávanější titul tohoto měsíce. Ale u thrillerů rozhodně zůstaneme. Nachystali jsme pro vás pořádně čtivé kousky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!