RSS
archiv revue
Mistr papírových kouzel - fantasy pro mládež
Mistr papírových kouzel je první díl fantasy trilogie ze světa kouzel, magie a školy pro budoucí kouzelníky a čaroděje.
Soutěž o 3 výtisky knihy Můj život ve Francii
Připravili jsme pro vás soutěž o biografii Můj život ve Francii, v níž budete mít možnost nahlédnout do života kuchařské legendy Julie Childové. Tři z vás mohou tuto knihu vyhrát!
Mapy - originální průvodce (nejen) pro dětské čtenáře
Příští týden vychází globální fenomén Mapy. Tento velkoformátový atlas světa vydává nakladatelství HOST. Jeho autory jsou polští grafici a ilustrátoři Aleksandra a Daniel Mizielińští.
Harry Potter a prokleté dítě - kruh se uzavírá
Harry Potter a prokleté dítě je jedna z nejvíc očekávaných novinek tohoto podzimu a všichni potterovští fanoušci se už nemůžou dočkat, až tuhle knihu budou číst.
Dokonalé ticho uprostřed Aljašky
Dokonalé ticho, zmrzlá sněhem zavátá krajina, kde noc snad nikdy neskončí a v ní samy jen matka a dítě. A po jejich stopě nepřestává jít zrůda, která je má obě na mušce…
Když pan Božský hledá slečnu Dokonalou....
Dohoda s láskou je skvělé oddechové, vtipné a lehké čtení nejen na sluneční odpoledne.
Povídky v Pyramidě obsahují to nejlepší, co vám žánr detektivky může nabídnout
Oblíbili jste si rázného komisaře Kurta Wallandera? Zajímá vás, jaké případy řešil jako začínající policista? Chcete se dozvědět víc o jeho vztahu k manželce a dceři? Pak by Pyramida rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Ztraceni na Everestu - příběh o jedné velké tragédii
Strhující a napínavý příběh Ztraceni na Everestu bude knihou, kterou přečtete na jeden zátah. Vranka knihu pojal velmi osobitým stylem, který vám nedovolí ji odložit.
Noční lovec - detektiv Hunter potřetí
Pokud se na knihu Noční lovec díváme z hlediska zvrácených způsobů, jakými může být oběť zabita, můžete se těšit na naprosté a neokoukané mistroství v tomto žánru. Neschází tu nic.
Vězeň na Křivoklátě dokáže pobavit a dojmout i rozmazlené čtenáře
Vězeň na Křivoklátě je napínavý román, který díky své nadčasovosti bude čtivý ještě spoustu let.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!