RSS
archiv revue
Vladimír Páral v Ostravě kmotrem nové knihy Terezy Čihákové
Mladá autorka Tereza Čiháková po debutu CO MUŽI DALI A VZALI, který se setkal s velkým ohlasem čtenářů, napsala novelu MRCHA ?
Piknik v Provence
Elizabeth Bard, autorka románu Oběd v Paříži zve své čtenáře na zábavnou eskapádu z francouzského prostředí, kde nádherně voní levandule. Tentokrát pojedeme na Piknik v Provence. Připravte se na velké romantické i kulinářské dobrodružství.
KNIHCENTRUM.CZ STAGE NA COLOURS OF OSTRAVA V RÁMCI MELTINGPOT - Robert Fulghum a Timothy Snyder
Během každoroční kulturní události COLOURS OF OSTRAVA V DOLNÍ OBLASTI VÍTKOVIC vás tentokrát zveme k návštěvě KNIHCENTRUM.CZ STAGE, na které vystoupí i slavní autoři Robert Fulghum a Timothy Snyder. Nenechte si je ujít!
Ohnivý dotyk
Poté, co vlkodlaci a fae vystoupili z ústraní a představili se lidskému světu, došlo k mnoha změnám. Adam i ostatní vlci musí často řešit ne-lidské problémy. Přesně tak to bude v knize Ohnivý dotyk, kde se znovu soustředí na fae a můžete se těšit i na některé úplně nové postavy.
Povídání s Bárou Nesvadbovou
Povídání s Bárou Nesvadbovou, tak se jmenovala beseda, které jsme se zúčastnili v Praze na knižním veletrhu Svět knihy v pátek 13.5.2016. Bára odpovídala na dotazy moderátorky, publika a hovořila také o svých knihách Pralinky, Pohádkář, Přítelkyně aj.
KNIHCENTRUM.CZ STAGE NA COLOURS OF OSTRAVA V RÁMCI MELTINGPOT - Jiří Kolbaba, Tomáš Sedláček
Od 23. 6. - 10. 7. 2016 vám postupně představíme program přednášek a autogramiád v KNIHCENTRUM.CZ STAGE na Colours of Ostrava v rámci mezinárodního fóra Meltingpot. Dnes si představíme program Jiřího Kolbaby a Tomáše Sedláčka.
Sandra Brown - beseda a autogramiáda
V sobotu 14. 5. 2016 proběhla beseda a autogramiáda s celosvětovou megastar na poli romantické literatury a poutavých thrillerů Sandrou Brown a my jsme byli u toho. Tato spisovatelka, žijící v Texasu, je autorkou mnoha bestsellerů New York Times.
Kultovní detektiv Alex Cross opět na scéně aneb James Patterson stále „umí“
Americký spisovatel James Patterson v knize Šťastné a veselé rozehrává další z příběhů svého čtenáři tak oblíbeného detektiva, který se tentokrát ujímá obzvlášť nebezpečného případu.
Christina Lauren: Božský milenec
Není lepší čtení na léto, než nějaký pikantní romantický příběh – a přesně tohle je právě Božský milenec.
Soutěž o 3 poukazy v hodnotě 300 Kč na nákup přírodních doplňků
Vyhrajte jeden ze tří poukazů v hodnotě 300 Kč na nákup na www.prirodnidoplnky.eu
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.