Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní zpověď – jak se žije s Italem, který je o 17 let mladší?

27. 5. v 18-19 hodin – Degustace čokolády; DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz

Pondělí 27. května v 18-19 hodin – Degustace čokolády; DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz

Přijměte prosím naše pozvání na degustaci unikátních funkčních čokolád, pralinek a doplňků stravy v čokoládě, kdy budete mít možnost poznat tajemství ze světa výroby této sladké delikatesy. Na akci je nutná registrace za poplatek 149 Kč. V ceně je zahrnuto také drobné občerstvení.

Vitalo
Milujeme čokoládu stejně jako vy. Proto je pro nás její příprava radost i vášeň. Do naší čokolády přidáváme přírodní ingredience a aktivní látky, a tím ji proměňujeme ve výjimečnou potravinu s vysokou nutriční hodnotou.

Přesně víme, odkud naše kakaové boby pochází a v jakých se pěstují podmínkách. Pravidelně kontrolujeme kvalitu dodávaných bobů přímo na farmách. V oblasti Latinské Ameriky navštěvujeme konkrétní farmáře a osobně si kakaové boby do naší čokolády vybíráme. Každá odrůda má totiž svou jedinečnou, něčím specifickou chuť, v níž se odráží způsob zpracování nebo klima a prostředí jednotlivých regionů.

Veškerá čokoláda se rodí v naší čokoládovně v Bílovci, kousek od Ostravy. Při výrobě úzce spolupracujeme s naším vývojovým střediskem, které se zaměřuje na vývoj inovativních doplňků stravy a funkčních potravin. Pomocí moderních technologií zde šetrně získáváme přírodní aktivní látky, které ve vyváženém poměru přidáváme do našich čokolád. Ze společného nadšení pro věc vznikají osobité čokoládové tabulky plné prospěšných přísad.

Podle posledních vědeckých a lékařských výzkumů se surové kakaové boby řadí mezi superpotraviny. Obsahují totiž množství antioxidantů a polyfenolů. Naše společnost neustále zkoumá, jak tyto užitečné látky dostat v co největší míře do funkčních čokolád a čokoládových doplňků. Testujeme a zkoušíme, jen tak vznikne dobrá a zdravá čokoláda.

Čokoládu vyrábíme výhradně ručně. Kakaové boby nejprve důkladně protřídíme, přebereme je a ponecháme pouze perfektní kusy. Šetrným způsobem je zbavíme slupky a drtíme. Drcené boby jemně rozemeleme mezi žulovými kameny. Ve speciálních nádobách přidáváme k bobům další ingredience, tekutou čokoládu konšujeme 2 až 3 dny. Pak ji ochladíme a odléváme do tabulek, které po ztuhnutí balíme a odesíláme k vám.




Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

MOJE OSTRAVAInformace o akcích v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.
Přidat komentář