Technologie přípravy pokrmů 4

Série: Učebnice
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073730666
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
Zobrazit dostupný počet ks
190 Kč
162 Kč
190 Kč
162 Kč
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Podnázev Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu Kniha
Autor Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 30.09.2009
Rok vydání 2009
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 20.6 x 29.4 x 0.4 cm
Hmotnost 0.32 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 96
Edice Učebnice
ISBN 978-80-7373-066-6
EAN 9788073730666
Interní kód 0099491
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny