Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní zpověď – jak se žije s Italem, který je o 17 let mladší?

Dějiny jídla ve 100 receptech

Pevná s přebalem matná
EAN:9788025711842
Značka: ARGO

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
689 Kč
565 Kč
689 Kč
565 Kč
Anotace
Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a regionech, všímá si zmínek o jídle v antických pramenech i severských ságách, zmiňuje přelomové i nadčasové kuchařské knihy, jmenuje osobnosti jako Brillat-Savarin nebo Julie Childová. Nejde o kuchařku, nikdo netvrdí, že všechna jídla, o kterých Sitwell píše, si čtenář může i uvařit, ale o zábavné a překvapivé nahlédnutí do dějin člověka a jeho kultury.
Informace o sortimentu
Název v originále A History of Food in 100 Recipes
Druh sortimentu Kniha
Autor William Sitwell
Překladatel Darina Křivánková
Překladatel Alena Heroutová
Značka ARGO
V prodeji od 06.11.2014
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 24.5 x 33.8 x 12.0 cm
Hmotnost 0.82 kg
Vazba Pevná s přebalem matná
Počet stran 360
ISBN 978-80-257-1184-2
EAN 9788025711842
Interní kód 0176005
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy