RSS
archiv revue
Recenze: Dokonalé městečko
Toužíte po knize, která vás vtáhne od první stránky a nepustí až do konce? V tom případě si nenechte ujít tuto novinku od Kateřiny Karolové.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - BŘEZEN 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Lovcův úplněk
V pořadí devátý díl severské krimi série Kate Shugaková s názvem Lovcův úplněk americké spisovatelky Dany Stabenow mě v žádném případě nezklamal. Rozhodně se bylo čeho bát a napětí by se dalo krájet.
Soutěž o 2 výtisky knihy Žirafy mají velikánské srdce
Zasoutěžte si o dětskou knihu pro čtenáře od 9 let. Kniha Žirafy mají velikánské srdce se stala vítězem nejprestižnější finské literární ceny Finlandia Junior Prize za rok 2022.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – březen 2024
Opět jsme pro vás vybrali pár novinek, které vycházejí tento měsíc. A že je to měsíc knihy a čtenářů, to vědí asi všichni knihomolové. Tak si nějakou vyberte, být v březnu bez knihy by byl hřích...
Monika Rubina & Martin Rubina: „Káva je pro nás hra, radost, zábava, je to alchymie, kterou si vychutnáváme všemi smysly.“
Pokud patříte mezi kávomily, určitě vás potěší spojení knihy s kávou. Jak funguje rodinná pražírna Kafe naRuby pod taktovkou manželů Moniky a Martina a jakou kávovou edici připravili pro vás – knihomoly, se dozvíte v našem rozhovoru.
Boris Tichanovský – Kniha o umění léčit sám sebe
Potkat se s Borisem Tichanovským je vždycky radost, protože se člověk pokaždé dozví něco nového. Tentokrát to bylo nad jeho novou knihou Vnitřní léčivá cesta tělem.
K vybraným knihám šumivá koule do vany ZDARMA
Pomalu se blíží Mezinárodní den žen. Pokud váháte, čím potěšit svou drahou polovičku, máme pro vás super tip.
Andrea Pomeje: „…každá z nás si zasloužíme v ložnici dostat to, po čem nejvíc toužíme.“
O tom, že i knihy mohou být hříšné, jsme si povídali s přední českou modelkou, playmate a úspěšnou DJkou Andreou Pomeje, jejíž žhavé pózy zdobí obálky erotické detektivní série Hříšní vévodové. Co nám prozradila o focení, ke kterému přizvala i svého partnera, a jaký má názor na erotické knihy? Dozvíte se v rozhovoru.
Rozhovor s Romanem Pavelou
Český botanik a vědec z Výzkumného ústavu rostlinné výroby doc. Ing. Roman Pavela, Ph.D. vydal ve spolupráci s vydavatelstvím České televize v roce 2021 knihu Zeleninová zahrádka, která sklidila velký úspěch. A aby nepřišli zkrátka ti, kteří chtějí něco pěstovat a nemají vhodný pozemek, ale jen terasu, dvorek či balkon, připravil pro ně novou knihu Domácí zahrádka.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!