ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Daisy Jones & The Six
Jako kulový blesk proletěla zahraničním i knižním světem kniha o imaginární rockové skupině Daisy Jones & The Six z pera autorky Taylor Jenkins Reid.
Recenze: Alžběta a Nina
Autorka Jana Poncarové není mezi českými spisovateli žádným nováčkem, její knihy přinášejí radost již delší dobu. Osobně jsem ji měla „v merku“ už nějaký ten pátek, ale až nyní jsem se dostala k tomu, abych mohla její spisovatelský um subjektivně posoudit, a to knihou Alžběta a Nina.
Soutěž o 3 výtisky knihy Poslední slova
Vychází novinka z pera spisovatelky Lindy Greenové - Poslední slova, kterou opět vydává NAKLADATELSTVÍ BOOKMEDIA. Pojďte zkusit své štěstí v soutěži, 3 kousky čekají na své budoucí majitele.
Prémiový obsah
číst více
Pivoznalství, Pivař a blondýna + 100 KNIHCENTŮ navíc
Pro milovníky oblíbeného zlatavého nápoje.
Draftosaurus a Spiknutí: Království Hlubiny - nové hry, se kterými se budete skvěle bavit
Pod značkou REXhry právě vyšly dvě nové hry: Draftosaurus, což je jednodušší rodinná hra, a Spiknutí: Království Hlubiny, která je určena pro náročnější hráče. Pojďme si je obě omrknout blíže.
Recenze: Cesta z těsta
Vystudovaná právnička. Matka pěti dětí. Nadšená pekařka a milovnice tradičních zvyků a řemesel. Také první vítězka televizní soutěže Peče celá země. Petra Burianová vydala svou první kuchařku. Jaká je? Sladká a voňavá.
Spát v moři hvězd – kniha, o které budete po přečtení ještě dlouho přemýšlet
Jméno Christopher Paolini máme všichni spojené s draky a jejich jezdci a nejznámějším Eragornem. V této sci-fi ale nezůstaneme na Zemi, ale vydáme se vzhůru ke hvězdám, kde čeká fascinující příběh plný zvratů a napětí.
Recenze: Svědectví o životě v KLDR
Kdo lépe nastíní situaci v Korejské lidově demokratické republice než ti, jež tam žili, měli své rodiny, milovali je, slepě zbožňovali či nenáviděli tamější režim. A nakonec před ním utekli.
Recenze: Interaktivní mluvící pexeso od ALBI
Klasické pexeso zná každý. Ale už jste někdy vyzkoušeli interaktivní mluvící pexeso? Zkuste to. Uvidíte, že hned budete mít veselejší zimní večery 😊.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.