Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Vězňova žena – příběh o lásce i lidské soudržnosti na pozadí válečné vřavy
Přečtěte si knihu Vězňova žena napsanou na základě skutečného příběhu, který se stal během druhé světové války.
Recenze: Hitlerův poslední pokus
Zajatci v koncentračních táborech vůbec netušili, kdo obývá speciální budovy kousek od nich. Divili by se, že spolu s nimi tu jsou významní vědci, představitelé vlád a příslušníci aristokracie. Adolf Hitler totiž zajal skupinu 139 prominentních rukojmích, kteří měli sloužit jako nástroj vydírání.
Recenze: Vegan recepty - Hravě a zdravě
Ať už se stravujete jakkoli, tato kuchařka vám poskytne spoustu skvělých tipů.
Recenze: Herec k nepřežití
V červnu vyšla divadelní persóně Ostravska Albertu Čubovi jeho prvotina, novela Herec k nepřežití, a to u mladého nakladatelství Bílý Vigvam.
Knižní novinky - říjen 2020
Je tu podzim, začíná být chladno a přichází období, kdy se do čtení pustí i ten, koho by to v létě ani nenapadlo. Proto vám jako každý měsíc přinášíme Knižní novinky, aby vám neutekla žádná zajímavá kniha.
Recenze: Hory peklo ráj
V nakladatelství HOST vyšla kniha norského komika jménem Are Kalvø, který se pokusil stát milovníkem hor.
Recenze: Uprchlík
Josef, Isabel a Mahmúd. Tři sotva odrostlé děti. Žily v různých dobách a v různých zemích. Přesto měly něco společného. Toužily po svobodě tak moc, že neváhaly riskovat vlastní život, aby utekly ze země, kde jim hrozilo nebezpečí.
Karel Gott – sleva 15 %
Začátkem října tohoto roku uplynulo dvanáct měsíců od úmrtí jednoho z nejslavnějších zpěváků České republiky. Tituly týkající se Karla Gotta, jeho biografie a CD s jeho tvorbou u nás můžete pořídit za akční cenu.
Recenze: Z deníku dočaskářky
Olga Minaříková, autorka Z deníku dočaskářky, a ilustrátorka Nikol Burešová nejsou v ochraně psů neznámými osobami. Pohybují se v ní již několik let. Proto se Olga Minaříková nezdráhala zúročit své zkušenosti a rozveselit čtenáře příhodami o psech, kteří původně mnoho štěstí neměli.
Recenze: Krizová kuchařka ze Svatojánu
Pod taktovkou nakladatelství Motto vyšla v červenci další kniha Evy Francové, již devátý díl série …ze Svatojánu. Tentokrát nese název Krizová kuchařka ze Svatojánu a nabídne nejen jednoduché a zajímavé recepty, ale taky návody na základ domácí drogerie, lékárničky a mnohem víc.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.