RSS
archiv revue
Šťastní lidé čtou a pijou kávu
Tato kniha je jako stvořená pro romantiky, a to znamená – připravte si papírové kapesníky a samozřejmě i tu kávu, nejlépe ledovou, vzhledem k tomu, jak je venku…
Eleanor se má vážně skvěle!
Vypadá to, že aspoň chce, aby si to o ní všichni mysleli. Jenže to zní falešně, skoro jako lež. Kdo je vlastně ta Eleanor?
UKONČENO - Margina kniha k nákupu zdarma
Zábavné prázdniny s nakladatelstvím JOTA pokračují. Vyberte si z jejich úžasně čtivých knih a my vám k nákupu dáme knihu zdarma. Marginu knihu.
Čtenářka - zajímavý příběh protknutý magií
Svět, ve kterém je čtení výsadou pro nejmocnější. Knihy jsou neznámými předměty, jež vzbuzují strach a patří pouze do rukou povolaných. Až na jednu, která se zatoulá k mladé čtenářce a ta začne pomalu objevovat její kouzlo…
Soutěž o 10 výtisků knihy Předškolákovy týdeníčky pro chytré hlavičky
Blíží se září, spousta dětí nastoupí do první třídy, některé čeká poslední předškolní rok a určitě se jim bude hodit publikace, o kterou vyhlašujeme soutěž. Tentokrát máte velkou šanci, výherců bude 10. Máte-li tedy doma předškoláka, neváhejte a zapojte se do soutěže.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!